Рецепт Свинина в гірчично-імбирним маринаді з апельсинами

Рецепт Свинина в гірчично-імбирним маринаді з апельсинами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Цей рецепт - для любителів вишуканого смаку в м'ясі. Поєднання продуктів дуже гармонійно доповнює один одного. Результат шалено смачний і, звичайно, незвичайний!

опис приготування:

дуже смачне, ніжне й ароматне м'ясо. Для приготування знадобляться самі звичайні інгредієнти. А результат всіх дуже порадує.

  • свинина— 500 грам
  • мелений імбир— 1/2 чайних ложки
  • гірчичний— 2 Ст. ложки
  • апельсин— 1  штук
  • спеції— За смаком
  • цибуля ріпчаста— 1-2  штуки
Свинина в гірчично-імбирним маринаді з апельсинами - фото крок 1 Свинину наріжте на порційні шматки. Натріть сумішшю меленого імбиру і гірчиці. Залиште полежати на годину, щоб м'ясо промаринувалося.

Свинина в гірчично-імбирним маринаді з апельсинами - фото крок 2 Потім м'ясо обсмажте на сильному вогні до рум'яності.

Свинина в гірчично-імбирним маринаді з апельсинами - фото крок 3 З апельсина вичавіть сік і залийте ним м'ясо.

Свинина в гірчично-імбирним маринаді з апельсинами - фото крок 4 Додайте нарізану цибулю і спеції. Накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні хвилин 10-15.

Свинина в гірчично-імбирним маринаді з апельсинами - фото крок 5 Подавайте з часточкою апельсина.
Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі реберця в маринаді

Гірчично-медовий соус

Існує безліч рецептів приготування реберець, але я все ж наважуся запропонувати ще один. Секрет цього рецепта в тому, що ребра спочатку відварюються, а потім вже маринуються і запікаються! опис приготування: За цим рецептом можна готувати не тільки свинячі, але і яловичі, телячі ребра теж. Рец...

Свинячі реберця-гриль в маринаді

Свинячі реберця-гриль в маринаді

Свинячі реберця на грилі готує мій чоловік. Спочатку він любовно складає маринад і ретельно промазує м'ясо. Але найкращий момент, коли реберця відправляються на гриль і всі з нетерпінням чекають їх! опис приготування: Відмінна ідея приготувати свинячі реберця на грилі для великої компанії бу...

Свинячі відбивні в маринаді з сальсою

Свинячі відбивні в маринаді з сальсою

Рецепт приготування свинячих відбивних в маринаді з соку лайма, меду, червоної цибулі, халапеньо, часнику і оливкового масла, обсмажених на грилі, з сальсою з ананасів, манго, помідора, лука і кінзи. опис приготування: Це незвичайне яскраве літнє блюдо безсумнівно вам сподобається. На гарнір д...

Свинячі реберця в кефірної маринаді

Свинячі реберця в кефірної маринаді

Свинячі реберця в кефірної маринаді — ще один оригінальний спосіб приготування свинячих реберець. Реберця виходять дуже соковитими, ароматними і ситними — то, що треба для гарного обіду або вечері. опис приготування: реберця — дуже класна штука. З їх приготуванням взагалі не треба возитися — з...

Свинина а-ля пиццайола

Свинина а-ля пиццайола

Це смачне і ароматне блюдо сподобається любителям італійської кухні. Відмінно підійде для недільного обіду або вечері, а також для сімейного свята. опис приготування: Соковита ніжна свинина під пікантним томатним соусом з перцем і каперсами, укрита ароматним покривалом тягнеться розплавленого...