Рецепт Свинина в гранатової глазурі

Рецепт Свинина в гранатової глазурі
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування свинячої вирізки в глазурі з перців чилі, гарантового соку, лимона і томатної пасти.

опис приготування:

Ця смачна димчасто-солодка свинина займе гідне місце на вашому святковому столі.

  • часнику— 2 зубчики
  • перець чилі chipotl— 3 штуки
  • соусу від перців чіпотл— 2 чайних ложки
  • томатної пасти— 2 Ст. ложки
  • меляси (чорна патока)  — 2 Ст. ложки
  • коричневого сахара— 1 Ст. ложка
  • гірчиці— 1/2 чайних ложки
  • лимона— 1/2 штуки
  • пакету свинячої вирізки— 1-2 штук
Свинина в гранатової глазурі - фото крок 1 1. Очистити і подрібнити 2 зубчики часнику. Крупно нарізати перець чилі. Нагріти оливкова олія і часник у великій сковороді на середньому вогні, поки часник не пом'якшиться.

Свинина в гранатової глазурі - фото крок 2 2. Додати нарізані перці чіпотл і соус від них, томатну пасту, темно-коричневий цукор, суху гірчицю, мелясу і гранатовий сік в сковороду з часником. змішати разом, щоб об'єднати всі інгредієнти.

Свинина в гранатової глазурі - фото крок 3 3. Вичавити сік з лимона. гасити 10-15 хвилин на повільному вогні, поки соус не загусне. Зняти соус з вогню і змішати з соком лимона.

Свинина в гранатової глазурі - фото крок 4 4. Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. Нагріти оливкова олія у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажити свинину з обох сторін.

Свинина в гранатової глазурі - фото крок 5 5. Викласти свинину на фольгу на деко, змастити приготованою гранатової глазур'ю і запікати в попередньо розігрітій духовці протягом 10 хвилин. Дістати з духовки, знову змастити глазур'ю і запікати протягом 5-10 хвилин. Дати свинині постояти 5-10 хвилин перед нарізкою.

Свинина в гранатової глазурі - фото крок 6 6. Нарізати свинину на скибочки, полити глазур'ю і подавати. Приготована глазур може зберігатися в холодильнику до 3 тижнів.

Подібні рецепти

Свинячі ребра в медовій глазурі

Салат на дитяче свято

Свинячі ребра за цим рецептом виходять не тільки дуже смачними, але і красивими: з пікантною і ароматною медовою глазур'ю. Ця страва підійде не тільки для щоденної трапези, але і для святкового столу! опис приготування: Для приготування цієї страви підійдуть не обов'язково свинячі, але і ялови...

Свинина а-ля пиццайола

Свинина а-ля пиццайола

Це смачне і ароматне блюдо сподобається любителям італійської кухні. Відмінно підійде для недільного обіду або вечері, а також для сімейного свята. опис приготування: Соковита ніжна свинина під пікантним томатним соусом з перцем і каперсами, укрита ароматним покривалом тягнеться розплавленого...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...

Свинина на грилі

Свинина на грилі

Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса. опис приготування: Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від ...