Рецепт Свинина в гранатовому соку
Свинячу вирізку можна приготувати десятками способів. Один з них — в гранатовому соку. Додамо ще яблук. Вийде ароматне соковите м'ясо з яблучним гарніром. Свинина в гранатовому соку вам сподобається!
опис приготування:
Свинина в гранатовому соку готується в сковороді на кухонній плиті. М'ясо слід обсмажити, а потім згасити в гранатовому соку з яблучками. Страва не вимагає гарніру. Принаймні, я подаю його тільки з тушкованими яблуками.
- свиняча вирізка— 600-700 грам
- яблука— 2 штуки
- цибулини— 2 штуки
- Гранатовий сік— 1/2 склянки
- Винний або бальзамічсекій оцет— 1/4 склянки
- Вершкове масло— 40-50 грам
- сіль— — За смаком
- Перець чорний мелений— — За смаком
2. Свинину наріжте як на відбивні. У сковороді розтопіть масло. Вогонь поставте на середній. Викладіть шматки свинини, сіль і poperčite. Обсмажте м'ясо з двох сторін до золотисто-коричневого кольору.
3. Обсмажену свининку виберіть на тарілку. А в сковороді обсмажити цибулю.
4. Через кілька хвилин до цибулі додайте яблука. Смажте їх хвилинки 2-3, потім влийте гранатовий сік. все перемішайте, соскребите з дна спеції.
5. У сковороду поверніть м'ясо. Понизьте вогонь до мінімального і тушьте свинину з яблуками протягом 10-15 хвилин. М'ясо та яблука повинні стати м'якими.
6. Коли м'ясо вже буде майже готовим, додайте в сковороду оцет. Перешкодьте дерев'яною лопаткою, щоб весь вміст сковороди покрилося оцтом.
7. Свинину в гранатовому соку подавайте з яблуками і соусом. Смачного!
Подібні рецепти
Булочки з млинцевого тесту
Простий рецепт приготування смачного страви з морського окуня. кількість порцій: 1 філе морського окуня— 170 грам олівоквого масло— 3 Ст. ложки цибуля— 1 штука вершкове масло— 3 Ст. ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) мелений перець— 1 щіпка(за смаком) лимон— 1 штука Дрібно порізати цибулю. ...
Свинина а-ля пиццайола
Це смачне і ароматне блюдо сподобається любителям італійської кухні. Відмінно підійде для недільного обіду або вечері, а також для сімейного свята. опис приготування: Соковита ніжна свинина під пікантним томатним соусом з перцем і каперсами, укрита ароматним покривалом тягнеться розплавленого...
Свинина, фарширована чорносливом
На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...
Свинина смажена з цибулею
Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...
Свинина «ананасове насолоду»
Така свинина виходить дуже ніжною і смачною. Поверх м'яса утворюється апетитна сирна скоринка. Ситно і досить просто. обов'язково спробуйте! опис приготування: Щоб насолодитися цим чудовим блюдом вам потрібно зробити всього кілька простих кроків. Відваріть картоплю в «мундирі», очистіть, потрі...