Рецепт Свинина в гранатовому соку

Рецепт Свинина в гранатовому соку
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 30 хв.
Свинячу вирізку можна приготувати десятками способів. Один з них — в гранатовому соку. Додамо ще яблук. Вийде ароматне соковите м'ясо з яблучним гарніром. Свинина в гранатовому соку вам сподобається!

опис приготування:

Свинина в гранатовому соку готується в сковороді на кухонній плиті. М'ясо слід обсмажити, а потім згасити в гранатовому соку з яблучками. Страва не вимагає гарніру. Принаймні, я подаю його тільки з тушкованими яблуками.

  • свиняча вирізка— 600-700 грам
  • яблука— 2 штуки
  • цибулини— 2 штуки
  • Гранатовий сік— 1/2 склянки
  • Винний або бальзамічсекій оцет— 1/4 склянки
  • Вершкове масло— 40-50 грам
  • сіль— — За смаком
  • Перець чорний мелений— — За смаком
Свинина в гранатовому соку - фото крок 1 1. Цибулю очистіть і наріжте кільцями. Яблука промийте і наріжте часточками. Виріжте серцевину і плодоніжки. шкірку залиште.

Свинина в гранатовому соку - фото крок 2 2. Свинину наріжте як на відбивні. У сковороді розтопіть масло. Вогонь поставте на середній. Викладіть шматки свинини, сіль і poperčite. Обсмажте м'ясо з двох сторін до золотисто-коричневого кольору.

Свинина в гранатовому соку - фото крок 3 3. Обсмажену свининку виберіть на тарілку. А в сковороді обсмажити цибулю.

Свинина в гранатовому соку - фото крок 4 4. Через кілька хвилин до цибулі додайте яблука. Смажте їх хвилинки 2-3, потім влийте гранатовий сік. все перемішайте, соскребите з дна спеції.

Свинина в гранатовому соку - фото крок 5 5. У сковороду поверніть м'ясо. Понизьте вогонь до мінімального і тушьте свинину з яблуками протягом 10-15 хвилин. М'ясо та яблука повинні стати м'якими.

Свинина в гранатовому соку - фото крок 6 6. Коли м'ясо вже буде майже готовим, додайте в сковороду оцет. Перешкодьте дерев'яною лопаткою, щоб весь вміст сковороди покрилося оцтом.

Свинина в гранатовому соку - фото крок 7 7. Свинину в гранатовому соку подавайте з яблуками і соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Морський окунь в лимонному соку

Булочки з млинцевого тесту

Простий рецепт приготування смачного страви з морського окуня. кількість порцій: 1 філе морського окуня— 170 грам олівоквого масло— 3 Ст. ложки цибуля— 1 штука вершкове масло— 3 Ст. ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) мелений перець— 1 щіпка(за смаком) лимон— 1 штука Дрібно порізати цибулю. ...

Свинина а-ля пиццайола

Свинина а-ля пиццайола

Це смачне і ароматне блюдо сподобається любителям італійської кухні. Відмінно підійде для недільного обіду або вечері, а також для сімейного свята. опис приготування: Соковита ніжна свинина під пікантним томатним соусом з перцем і каперсами, укрита ароматним покривалом тягнеться розплавленого...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...

Свинина «ананасове насолоду»

Свинина «ананасове насолоду»

Така свинина виходить дуже ніжною і смачною. Поверх м'яса утворюється апетитна сирна скоринка. Ситно і досить просто. обов'язково спробуйте! опис приготування: Щоб насолодитися цим чудовим блюдом вам потрібно зробити всього кілька простих кроків. Відваріть картоплю в «мундирі», очистіть, потрі...