Рецепт Свинина в китайському стилі

Рецепт Свинина в китайському стилі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Це рецепт приготування свинини китайському стилі. Блюдо виходить дуже смачним, а готується досить швидко.

опис приготування:

Свинина застосовується в приготуванні великої кількості страв. Тут так само використовується свинина. У цій страві головне — недовго її готувати.

  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • ріпчастої цибулі— 2 штуки
  • Перець і сіль— — За смаком
  • Свинина— 400 грам
  • зелень— — За смаком
  • часник— 2 зубчики
  • Солодкий перець— 2 штуки
Свинина в китайському стилі - фото крок 1 1. Брусками приблизною товщини один сантиметр нарізаємо свинину, довжина шматочків приблизно три-чотири сантиметри. Ретельно промиваємо м'ясо, трохи поперчити, посолимо, і на сковороді, в рослинному маслі, обсмажуємо. Вогонь повинен бути великий. Обсмажуємо хвилини три-чотири, періодично помішувати.

Свинина в китайському стилі - фото крок 2 2. Півкільцями нарізаємо цибулю. У тарілку перекладаємо м'ясо, в сковороду наливаємо сире масло, (сковороду можна використовувати іншу). До прозорості спассеруем цибулю.

Свинина в китайському стилі - фото крок 3 3. Соломкою нарізаємо солодкий перець, з перцю попередньо треба видалити перегородки і насіння. Додаємо цибулю і перець, тушкуємо п'ять хвилин, періодично помішувати.

Свинина в китайському стилі - фото крок 4 4. Подрібнюємо часник і зелень. У самому кінці приготування цибулі і перцю туди їх додаємо.

Свинина в китайському стилі - фото крок 5 5. Тушковані овочі змішуємо на тарілці зі свининою, поливаємо соєвим соусом або лимонним соком. Блюдо готово.

Подібні рецепти

Свинина швидко і смачно

Американське морозиво

тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...

Свинина на грилі

Свинина на грилі

Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса. опис приготування: Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від ...