Рецепт Свинина в пиві

Рецепт Свинина в пиві
Час приготування: 1 г. 20 хв.
До приготування цієї страви дуже добре підходить лопатка або свинячий окіст. У процесі приготування соус виходить дуже насиченим, а м'ясо дуже смачним, присмаку пива в ньому немає.

кількість порцій: 4
  • рослинна олія— 20 мілілітрів
  • червоні помідори— 200 грам
  • гірчиця діжонська— 3 чайних ложки
  • чорний перець— 0,25 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • паприка мелена— 1 Чайна ложка
  • коричневий цукор— 10 грам
  • цибуля— 2 штуки
  • пиво світле— 250 мілілітрів
  • свинина— 600 грам
Свинина в пиві - фото крок 1 1. В першу чергу займемося м'ясом. Якщо м'ясо жирне, то буде краще, якщо зайвий жир з нього ми зріжемо. тепер кубиками, приблизно по два-три сантиметри, нарізаємо м'ясо. Викладаємо м'ясо на сковороду і до появи коричнево-золотистої скоринки обсмажуємо з усіх боків шматочки свинини. Вогонь повинен бути більшим.

Свинина в пиві - фото крок 2 2. Очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями цибулю, і в цій самій сковороді злегка обсмажуємо. Вогонь трохи треба зменшити.

Свинина в пиві - фото крок 3 3. Тепер м'ясо треба викласти в каструлю з товстими стінками, зверху на м'ясо додаємо трохи гірчиці, спецій і солі.

Свинина в пиві - фото крок 4 4. Внизу помідора зробимо неглибокий надріз хрестоподібної форми і секунд на тридцять опустимо в окріп, тепер шкірку легко знімаємо. М'якоть помідора нарізаємо невеликими кубиками.

Свинина в пиві - фото крок 5 5. беремо каструлю, викладаємо в неї помідори, трохи присолити і вливаємо туди пиво. Тушкуємо приблизно годину. Кришку щільно не закриваємо. Вогонь повинен бути невеликим.

Свинина в пиві - фото крок 6 6. М'ясо в кінці приготування стає м'яким. Для того щоб соус трохи загус, додаємо туди одну-дві чайні ложки кукурудзяного борошна, добре розмішуємо, потім доводимо до кипіння. М'ясо подається гарячим.

Подібні рецепти

Свинячі реберця в пиві

Глазур на торт

Свинячі реберця, мариновані в пиві - прекрасна закуска до того ж пива і не тільки! Якщо подати до них гарнір — вийде повноцінне гаряче блюдо. даю рецепт! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця в пиві, слідуючи цьому простому рецептом. Такі реберця ідеально підійдуть як закуска до пива, ...

Свинина а-ля пиццайола

Свинина а-ля пиццайола

Це смачне і ароматне блюдо сподобається любителям італійської кухні. Відмінно підійде для недільного обіду або вечері, а також для сімейного свята. опис приготування: Соковита ніжна свинина під пікантним томатним соусом з перцем і каперсами, укрита ароматним покривалом тягнеться розплавленого...

Свинина «ананасове насолоду»

Свинина «ананасове насолоду»

Така свинина виходить дуже ніжною і смачною. Поверх м'яса утворюється апетитна сирна скоринка. Ситно і досить просто. обов'язково спробуйте! опис приготування: Щоб насолодитися цим чудовим блюдом вам потрібно зробити всього кілька простих кроків. Відваріть картоплю в «мундирі», очистіть, потрі...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...