Рецепт Свинина в пиві
До приготування цієї страви дуже добре підходить лопатка або свинячий окіст. У процесі приготування соус виходить дуже насиченим, а м'ясо дуже смачним, присмаку пива в ньому немає.
кількість порцій: 4
- рослинна олія— 20 мілілітрів
- червоні помідори— 200 грам
- гірчиця діжонська— 3 чайних ложки
- чорний перець— 0,25 чайних ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
- паприка мелена— 1 Чайна ложка
- коричневий цукор— 10 грам
- цибуля— 2 штуки
- пиво світле— 250 мілілітрів
- свинина— 600 грам
2. Очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями цибулю, і в цій самій сковороді злегка обсмажуємо. Вогонь трохи треба зменшити.
3. Тепер м'ясо треба викласти в каструлю з товстими стінками, зверху на м'ясо додаємо трохи гірчиці, спецій і солі.
4. Внизу помідора зробимо неглибокий надріз хрестоподібної форми і секунд на тридцять опустимо в окріп, тепер шкірку легко знімаємо. М'якоть помідора нарізаємо невеликими кубиками.
5. беремо каструлю, викладаємо в неї помідори, трохи присолити і вливаємо туди пиво. Тушкуємо приблизно годину. Кришку щільно не закриваємо. Вогонь повинен бути невеликим.
6. М'ясо в кінці приготування стає м'яким. Для того щоб соус трохи загус, додаємо туди одну-дві чайні ложки кукурудзяного борошна, добре розмішуємо, потім доводимо до кипіння. М'ясо подається гарячим.
Подібні рецепти
Глазур на торт
Свинячі реберця, мариновані в пиві - прекрасна закуска до того ж пива і не тільки! Якщо подати до них гарнір — вийде повноцінне гаряче блюдо. даю рецепт! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця в пиві, слідуючи цьому простому рецептом. Такі реберця ідеально підійдуть як закуска до пива, ...
Свинина а-ля пиццайола
Це смачне і ароматне блюдо сподобається любителям італійської кухні. Відмінно підійде для недільного обіду або вечері, а також для сімейного свята. опис приготування: Соковита ніжна свинина під пікантним томатним соусом з перцем і каперсами, укрита ароматним покривалом тягнеться розплавленого...
Свинина «ананасове насолоду»
Така свинина виходить дуже ніжною і смачною. Поверх м'яса утворюється апетитна сирна скоринка. Ситно і досить просто. обов'язково спробуйте! опис приготування: Щоб насолодитися цим чудовим блюдом вам потрібно зробити всього кілька простих кроків. Відваріть картоплю в «мундирі», очистіть, потрі...
Свинина, фарширована чорносливом
На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...
Свинина смажена з цибулею
Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...