Рецепт Свинина в тесті в духовці

Рецепт Свинина в тесті в духовці
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Свинина в тесті в духовці - це смачна ідея для обіду в вихідний день або навіть для невеликого свята. Все робиться легко, а страва вийде смачним і незвичайним. Спробуйте!

опис приготування:

Смачне і незвичайне м'ясне блюдо для вихідного дня або невеликого свята. М'ясо в тісті виходить соковитим і ніжним, тісто смачне і хрустке. Рецепт приготування свинини в тесті в духовці дуже простий. А з урахуванням того, що тісто можна використовувати покупне (що дуже зручно), часу на приготування піде зовсім мало. У інгредієнтах не зазначена сіль, це не помилка. Справа в тому, що свинина отримає необхідну сіль від бекону та від в'ялених помідор. Але якщо у вас ці інгредієнти несолоним, обов'язково посоліть м'ясо перед обгортанням. розповідаю, як приготувати свинину в тесті в духовці.

  • вирізка свиняча— 1 кілограм
  • Листкове бездріжджове тісто— 400 грам
  • бекон— 200-300 грам(нарізаний смужками)
  • в'ялені помідори— 400 грам
  • яйце— 1 штука
  • зелень— 70 грам(орегано, чебрець, розмарин, базилік — будь-яка суміш)
Свинина в тесті в духовці - фото крок 1 Добре розігріваємо на сильному вогні сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо на неї з усіх боків вирізку до утворення рум'яної скоринки. обсмажуємо максимум 3-4 хвилини.

Свинина в тесті в духовці - фото крок 2 Зелень миємо й обсушуємо, щоб пішла вся зайва волога. Дрібно нарізаємо зелень.

Свинина в тесті в духовці - фото крок 3 Нарізаємо в'ялені помідори, змішуємо їх з подрібненою зеленню.

Свинина в тесті в духовці - фото крок 4 Розкладаємо на столі лист листкового тіста, а поверх нього розкладаємо смужки бекону, щоб вони злегка заходили один на одного. Таким чином у нас вийшло полотно з бекону. Поверх бекону викладаємо рівним шаром помідори із зеленню і викладаємо остигнула обсмажену вирізку. Акуратно загортаємо м'ясо в бекон.

Свинина в тесті в духовці - фото крок 5 Потім загортаємо м'ясо в беконі в тісто, ретельно защипуємо краю тесту. Викладаємо свинину в тесті на деко, застелений папером для випічки, і змащуємо жовтком.

Свинина в тесті в духовці - фото крок 6 випікаємо при 200 градусах хвилин 30-35.

Подібні рецепти

Свинячі ковбаски в тесті

Булочки «Свинина в тесті»

Соски в тесті, котлети в тісті - це наша улюблена випічка ще з дитинства. Ви можете використовувати будь-які ковбаски або сосиски (саморобні, покупні). розповім, як приготувати свинячі ковбаски в тесті. опис приготування: Для цього рецепта використовую свинячі ковбаски в кишці, що самостійно о...

Свинина на реберцях в духовці

Свинина на реберцях в духовці

Свинина на реберцях - відмінне блюдо! Витрачений на його приготування час буде з лишком компенсовано чудовими смаковими якостями приготованих реберець! опис приготування: Приготуйте свинину на реберцях в духовці, слідуючи цьому чудовому рецептом! Запечені свинячі реберця можна подавати як в як...

Свинина на кістці в духовці

Свинина на кістці в духовці

Хто вже стикався з приготування м'яса за схожим рецептом знає, що в результаті воно може вийти жорстким. Щоб цього не сталося, потрібно знати деякі секрети маринування. опис приготування: Якщо хочете насолодитися вишуканим смаком м'яса, то раджу приготувати свинину на кістці в духовці в домашн...

Свинина в чавунці в духовці

Свинина в чавунці в духовці

Свинина, приготована таким способом, виходить незвичайно ніжною, просто тане в роті. соковите, ароматне і дуже смачна страва припаде до душі не тільки рідним, але і вашим гостям. вперед готувати! опис приготування: Рецепт приготування свинини в чавунці в духовці мені дістався від мами, вона ду...

Свинина під соусом в духовці

Свинина під соусом в духовці

Головною "; фішкою" даного блюда є соус з томатів, печериць і спецій. Пікантна заправка прекрасно поєднується зі свинячими відбивними. насичено, смачно і дуже апетитно! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування свинини під соусом в духовці. Приготування цієї страви складається ...