Рецепт Свинина в журавлинному соусі

Рецепт Свинина в журавлинному соусі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування свинячої вирізки з луком, червоним вином і журавлинним соусом.

опис приготування:

Ароматна свинина з пікантним кисло-солодким журавлинним соусом - справжній святковий страва.

  • свиняча вирізка без жиру— 1 штука
  • сіль і перець— — За смаком
  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • вершкового масла— 3 Ст. ложки
  • цибулини— 1/2 штуки
  • для соусу: журавлини— 350 грам
  • журавлинного соку— 1 Склянка
  • klenovogo сироп— 1 Склянка
  • апельсинового соку— 3 Ст. ложки
Свинина в журавлинному соусі - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 220 градусів. Приправити свинячу вирізку сіллю і перцем.
нагріти 2 столові ложки оливкової олії і 2 столові ложки вершкового масла в сковороді на сильному вогні. Обсмажити вирізку з усіх боків, використовуючи щипці. Зняти сковороду з вогню і поставити в духовку на 10-15 хвилин. Викласти свинину на обробну дошку і дати охолонути.

Свинина в журавлинному соусі - фото крок 2 2. Приготувати журавлинний соус. Промити журавлину під прохолодною водою. Викласти в каструлю. влити 1 стакан журавлинного соку і 1 стакан кленового сиропу. Додати апельсиновий сік, перемішати все разом і довести до кипіння. Зменшити вогонь і продовжувати варити близько 10 хвилин, поки соус не загусне. Вимкнути вогонь.

Свинина в журавлинному соусі - фото крок 3 3. В окремій сковороді нагріти 1 столову ложку оливкової олії і 1 столову ложку вершкового масла на середньому вогні. Додати нарізану цибулю і смажити протягом хвилини, потім влити вино (якщо використовується) і курячий бульйон. перемішати, потім додати журавлинний соус. Готувати на середньому вогні протягом 2-3 хвилин. Додати курячий бульйон при необхідності для досягнення потрібної консистенції. Додати сіль, перець і приправи за смаком, якщо необхідно.

Свинина в журавлинному соусі - фото крок 4 4. Нарізати свинячу вирізку. Полити журавлинним соусом зверху. Подавати з картопляним пюре

Подібні рецепти

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі

Болгарський перець, фарширований капустою

Дуже апетитний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить ніжним і смачним. Відмінний варіант для обіду і вечері. раджу спробувати! опис приготування: Це дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всій родині. Подавати його можна з різними гарнірами. Відмінно до нього підійде і овочевий сала...

Свинина в апельсиновому соусі

Свинина в апельсиновому соусі

Свинина — досить грубе м'ясо, яке потрібно вміти смачно приготувати. Пропоную рецепт свинини в апельсиновому соусі, який розповість вам як зробити це м'ясо ніжним, соковитим і неймовірно смачним. опис приготування: Свинина в апельсиновому соусі виходить неймовірно ніжною, соковитою і смачною. ...

Свинина в грибному соусі

Свинина в грибному соусі

страва, підходяще і для буденного, і для святкового прийому їжі. Смачна і м'яка свинина в грибному соусі не залишить вас байдужими, а її рецепт досить простий і зрозумілий. опис приготування: Свинина в грибному соусі добре поєднується з картопляним пюре. Але ви можете спробувати зробити її і з...

Свинина в часниково-сметанному соусі

Свинина в часниково-сметанному соусі

Це один з моїх улюблених рецептів приготування свинини в часниково-сметанному соусі. Взагалі я люблю запікати м'ясо великим шматком, але якщо треба приготувати на швидку руку — краще цього рецепту не знайти! опис приготування: Особисто я просто обожнюю поєднання молочних продуктів, м'яса і том...

Свинина в кисло солодкому соусі з імбиром

Свинина в кисло солодкому соусі з імбиром

Свинина в кисло-солодкому соусі сподобається не тільки прихильникам китайської кухні. М'ясо виходить неймовірно соковите і смачне, причому приготоване абсолютно без солі. Її замінює соєвий соус. опис приготування: Отже, дивіться, як приготувати свинину в кисло-солодкому соусі! Вибираючи свинин...