Рецепт Свинина з білою квасолею

Рецепт Свинина з білою квасолею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування смаженої свинини з цибулею, болгарським перцем, розмарином і білою квасолею.

опис приготування:

нагріти 1 столову ложку масла в середній сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець, розмарин, приправити сіллю і перцем. готувати, часто помішуючи, поки цибуля не стане золотисто-коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин.

У невеликій мисці збити разом бульйон і томатну пасту. Вилити суміш в сковороду, перемішати з квасолею. Варити на повільному вогні, помішуючи, поки соус не загусне, від 10 до 15 хвилин.

Тим часом з обох сторін приправити свинячі відбивні сіллю і перцем. нагріти залишилися 2 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Смажити свинину від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Подавати зі сумішшю квасолі.


  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • середня цибулина— 1 штука
  • червоний болгарський перець— 1 штука
  • сушеного розмарину— 1/4 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • курячого бульйону— 600 мілілітрів
  • томатної пасти— 2 Ст. ложки
  • банку білої квасолі— 1 штука
  • свинячі відбивні— 4 штуки
нагріти 1 столову ложку масла в середній сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець, розмарин, приправити сіллю і перцем. готувати, часто помішуючи, поки цибуля не стане золотисто-коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин.

У невеликій мисці збити разом бульйон і томатну пасту. Вилити суміш в сковороду, перемішати з квасолею. Варити на повільному вогні, помішуючи, поки соус не загусне, від 10 до 15 хвилин.

Тим часом з обох сторін приправити свинячі відбивні сіллю і перцем. нагріти залишилися 2 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Смажити свинину від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Подавати зі сумішшю квасолі.


Подібні рецепти

Свинячі відбивні з білою квасолею

Салат з білою квасолею консервованої

Рецепт приготування свинячих відбивних з білою квасолею і солодким перцем. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець і розмарин. Приправити сезону сіллю і перцем. смажити, часто помішуючи, поки цибуля не стане золотисто-кор...

Свинина з чилі, квасолею і помідорами

Свинина з чилі, квасолею і помідорами

Рецепт приготування свинини з чилі, часником прянощами, квасолею і помідорами. опис приготування: Розігріти духовку до 150 градусів. Викласти чилі і часник на аркуші для випічки. Випікати до м'якості, 5 хвилин. Дати трохи охолонути. Нарізати чилі на шматки, видалити стебла і насіння. Додати в ...

Свинина з овочами і червоною квасолею

Свинина з овочами і червоною квасолею

Швидке рагу з м'ясом і овочами - що може бути краще до вечері? Додайте трохи квасолі, і блюдо стане ще ситніше, збагатиться рослинним білком. опис приготування: Пісна свинина плюс різноманітність овочів - це дуже швидко і неймовірно смачно. рекомендую спробувати! свинина— 400 грам(пісна м'я...

Свинина з квасолею і перцем чилі

Свинина з квасолею і перцем чилі

Рецепт приготування пряної свинини з квасолею і перцем чилі. опис приготування: Замочіть квасолю в 4 склянках води на ніч. Злийте воду в друшляк і відкладіть в сторону. Нагрійте гриль і смажте перець чилі близько 5 хвилин. Покладіть в миску, щільно закрийте і залиште на 10 хвилин. Розріжте чил...

Свинина з квасолею

Свинина з квасолею

Рецепт приготування свинини з квасолею. У поєднанні з свіжими овочами це блюдо виглядає дуже добре. опис приготування: Свинину з квасолею зовсім нескладно приготувати. Ця страва містить в собі багато білка і зовсім невелика кількість вуглеводів. людям, які ведуть активний спосіб життя, це блюд...