Рецепт Свинина з чилі, квасолею і помідорами

Рецепт Свинина з чилі, квасолею і помідорами
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 50 хв.
Рецепт приготування свинини з чилі, часником прянощами, квасолею і помідорами.

опис приготування:

Розігріти духовку до 150 градусів. Викласти чилі і часник на аркуші для випічки. Випікати до м'якості, 5 хвилин. Дати трохи охолонути.

Нарізати чилі на шматки, видалити стебла і насіння. Додати в киплячу воду, зняти з вогню і викласти в невелику тарілку. дати постояти 30 хвилин. Злити воду, відкласти в сторону 1/2 склянки рідини. змішати чилі, помідори, зарезервовану рідина і теплу воду.

Очистити часник. розтерти часник, спеції, трави, 2 чайні ложки солі і оцту в пасту. Нагріти масло в каструлі на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. Готувати свинину до коричневого кольору, близько 4 хвилин з кожного боку. Викласти в тарілку. Додати цибулю в каструлю і смажити 5 хвилин. Додати пасту і варити протягом 2 хвилин. Додати свинину, квасоля, суміш чилі, сіль і перець за смаком. Довести до кипіння. Накрити кришкою і запікати в духовці до м'якості, близько 3 годин.

Блюдо подавати з мамалигою, коржами, сметаною і перцем халапеньо.


  • чилі— 1 штука
  • перець чилі chipotl— 1 штука
  • часнику— 8 зубчиків
  • помідорів— 900 грам
  • теплої води— 5,5 склянки
  • меленої кориці— 1/2 чайних ложки
  • меленого кмину— 1/8 чайних ложки
  • сушеного орегано— 1/2 чайних ложки
  • сушеного чебрецю— 1/2 чайних ложки
  • яблучного оцту— 1 Чайна ложка
  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • свинини— 650 грам
  • цибулина— 1 штука
  • красной фасоли— 1 Склянка
Розігріти духовку до 150 градусів. Викласти чилі і часник на аркуші для випічки. Випікати до м'якості, 5 хвилин. Дати трохи охолонути.

Нарізати чилі на шматки, видалити стебла і насіння. Додати в киплячу воду, зняти з вогню і викласти в невелику тарілку. дати постояти 30 хвилин. Злити воду, відкласти в сторону 1/2 склянки рідини. змішати чилі, помідори, зарезервовану рідина і теплу воду.

Очистити часник. розтерти часник, спеції, трави, 2 чайні ложки солі і оцту в пасту. Нагріти масло в каструлі на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. Готувати свинину до коричневого кольору, близько 4 хвилин з кожного боку. Викласти в тарілку. Додати цибулю в каструлю і смажити 5 хвилин. Додати пасту і варити протягом 2 хвилин. Додати свинину, квасоля, суміш чилі, сіль і перець за смаком. Довести до кипіння. Накрити кришкою і запікати в духовці до м'якості, близько 3 годин.

Блюдо подавати з мамалигою, коржами, сметаною і перцем халапеньо.


Подібні рецепти

Свинина з квасолею і перцем чилі

Чилі з квасолею

Рецепт приготування пряної свинини з квасолею і перцем чилі. опис приготування: Замочіть квасолю в 4 склянках води на ніч. Злийте воду в друшляк і відкладіть в сторону. Нагрійте гриль і смажте перець чилі близько 5 хвилин. Покладіть в миску, щільно закрийте і залиште на 10 хвилин. Розріжте чил...

Свинина з овочами і червоною квасолею

Свинина з овочами і червоною квасолею

Швидке рагу з м'ясом і овочами - що може бути краще до вечері? Додайте трохи квасолі, і блюдо стане ще ситніше, збагатиться рослинним білком. опис приготування: Пісна свинина плюс різноманітність овочів - це дуже швидко і неймовірно смачно. рекомендую спробувати! свинина— 400 грам(пісна м'я...

Свинина з білою квасолею

Свинина з білою квасолею

Рецепт приготування смаженої свинини з цибулею, болгарським перцем, розмарином і білою квасолею. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в середній сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець, розмарин, приправити сіллю і перцем. готувати, часто помішуючи, поки цибул...

Свинина з квасолею

Свинина з квасолею

Рецепт приготування свинини з квасолею. У поєднанні з свіжими овочами це блюдо виглядає дуже добре. опис приготування: Свинину з квасолею зовсім нескладно приготувати. Ця страва містить в собі багато білка і зовсім невелика кількість вуглеводів. людям, які ведуть активний спосіб життя, це блюд...

Свинина, тушкована із зеленою квасолею

Свинина, тушкована із зеленою квасолею

Це простий рецепт гарячого страви для повсякденного обіду або вечері. подивіться, як приготувати свинину, тушковану із зеленою квасолею. Це м'ясо з гарніром також можна доповнити рисом або картоплею. опис приготування: Блюдо готується дуже просто, але зверніть увагу: я готую квасолю всього пар...