Рецепт Свинина з фруктово-ягідної начинкою

Рецепт Свинина з фруктово-ягідної начинкою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Відбитий шматочок свинячої вирізки наповнюється начинкою, загортається в рулет і запікається - що може бути смачніше і ситніше? А аромат змушує зібратися на кухні всю сім'ю.

опис приготування:

Приготуйте ці чудові рулетики зі свинини з начинкою. Поріжте для начинки курагу, горіхи і заздалегідь замочений в бренді інжир. Змішайте з обсмаженою цибулею, додайте сухарі, сіль і перець. М'ясо злегка відбийте, посипте чебрецем і викладіть начинку. Поверніть у вигляді рулету, перетяните шпагатом і підрум'яньте на сковороді. Потім полийте їх сумішшю меду і бренді, в якому був замочений інжир і помістіть в духовку на півгодини при 180 градусах. Готову свинину накрийте фольгою і дайте хвилин 10 постояти, потім наріжте на порції і подайте на стіл. Смачного!

  • м'якоть свинини— 700 грам
  • чорнослив— 50 грам
  • Ізюм— 70 грам
  • сухарі— 70 грам
  • Бренді— 100 мілілітрів
  • інжир— 16 штук
  • Luk-salotų— 5 штук
  • мед— 1 Ст. ложка
  • подрібнений чебрець— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
Свинина з фруктово-ягідної начинкою - фото крок 1 За кілька годин до початку приготування страви замочіть інжир в бренді.

Свинина з фруктово-ягідної начинкою - фото крок 2 Дрібно поріжте курагу, інжир і горіхи, а також тонко наріжте цибулю-шалот.

Свинина з фруктово-ягідної начинкою - фото крок 3 Лук злегка обсмажте на оливковій олії. Змішайте в мисці інгредієнти для начинки - сухофрукти, горіхи, цибуля і Suhar, додайте сіль і перець за смаком.

Свинина з фруктово-ягідної начинкою - фото крок 4 М'ясо злегка відбийте, посипте чебрецем.

Свинина з фруктово-ягідної начинкою - фото крок 5 За допомогою ложки викладіть начинку. Поверніть м'ясо з начинкою в рулет, обв'яжіть для фортеці шпагатом.

Свинина з фруктово-ягідної начинкою - фото крок 6 Підрум'яньте рулети на сковороді, потім полийте їх сумішшю меду і бренді, в якому був замочений інжир і помістіть в духовку на півгодини при 180 градусах. Готову свинину накрийте фольгою і дайте хвилин 10 постояти, потім наріжте на порції і подайте на стіл.

Подібні рецепти

Сирні трубочки з гострою начинкою

Фруктово-овочевий салат з індичкою

Універсальна і пікантна закуска, яка підійде для сімейної вечері і святкового столу. розповім, як приготувати сирні трубочки з гострою начинкою. Робиться блюдо швидко, а виходить смачним. опис приготування: Деяким закуска здасться трохи гострої, але це на любителя. Крім гострої начинки, роблю ...

Ситні млинці з начинкою

Ситні млинці з начинкою

Ситні млинці з начинкою — це досить просте блюдо. Дотримуючись цього рецепта, млинці завжди тонкі, смачні, рівні, красиві і добре підходять для того, щоб наповнювати їх різною начинкою. опис приготування: Ситні млинці з начинкою — блюдо небезпечне для фігури, однак такі млинці особливо радують...

Тарт з горіховою начинкою

Тарт з горіховою начинкою

Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...

Тарт з шоколадною начинкою і білковим кремом

Тарт з шоколадною начинкою і білковим кремом

Рецепт тарта- типового для французької кухні відкритого пирога з особливого пісочного тіста. опис приготування: Спочатку готуємо основу. Для цього подрібнюємо крекери в кухонному комбайні до стану дрібної крихти. Перемішуємо крихти з топленим маслом, цукром і сіллю. Розігріваємо духовку до 29...

Техасько-мексиканський бургер з начинкою Каджун Мейо

Техасько-мексиканський бургер з начинкою Каджун Мейо

Бургер по-техаський, відчуй себе ковбоєм. опис приготування: Розігрійте гриль на середньому вогні. У невеликій мисці змішати майонез і 1 чайну ложку приправи Каджун. Відкласти в сторону. У великій мисці руками змішати фарш, перець, цибуля, часник, 1 столову ложку приправи Каджун і соус Вустерш...