Рецепт Свинина з грибами, запечена в духовці

Рецепт Свинина з грибами, запечена в духовці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ділюся вишуканим і дуже смачним рецептом приготування свинини з грибами, запеченої в духовці. Я використовую свинячі лопатки: вони більш ароматні. А вже який аромат дарують гриби - і говорити не буду!

опис приготування:

Свинина з грибами, запечена в духовці в домашніх умовах готується легко, хоча не можна сказати, що це блюдо "; на кожен день ";. Соковите і ніжне, м'ясо гаситься у вині і в бульйоні, що дозволяємо йому залишатися м'яким. При цьому верх м'яса залишається "; незахищеним ";, тому і виходить апетитна засмаженою скоринка. думаю, вам сподобається!

  • лопатки свинячі— 4 штуки
  • печериці— 200 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Цибуля— 1 штука
  • спеції— За смаком
  • бульйон м'ясний— 0.5 склянки(можна використовувати будь-який, крім овочевого, і бажано — пожирней)
  • Вино біле сухе— 0.5 склянки
Свинина з грибами, запечена в духовці - фото крок 1 гриби, цибуля і часник подрібнити і обсмажити на оливковій олії. спеції — за смаком. Тим часом м'ясо розморозимо, і на кожному шматку робимо ось такі розрізи над кісткою. Натираємо м'ясо зовні і зсередини спеціями.

Свинина з грибами, запечена в духовці - фото крок 2 2. Фаршируємо грибами кожен шматочок. Закриваємо краю м'яса зубочистками.

Свинина з грибами, запечена в духовці - фото крок 3 3. Викладаємо шматки в сотейник, трохи скроплюємо маслом. заливаємо бульйоном, і в 180 градусах тушкуємо до напівготовності. Потім вливаємо вино і тушкуємо, поки зайва рідина не піде.

Свинина з грибами, запечена в духовці - фото крок 4 4. Ось таке м'ясо "; з сюрпризом" у нас вийде. Смачного!

Подібні рецепти

Свинина, запечена з грибами помідорами і сиром

Свинина, запечена з грибами

Сьогодні вперше готував таке блюдо і залишився дуже задоволений результатом. Схоже на "; М'ясо по-французьки ";, але готується зі свинячих мов. гриби, цибуля, томати і сир роблять блюдо дуже ситним і смачним. опис приготування: Справжнє кулінарне відкриття для мене — свинина, запечена з грибам...

Свинина, запечена з чорносливом

Свинина, запечена з чорносливом

Цікавий рецепт запечених свинячих відбивних з чорносливом під сирним соусом. Рецепт підійде і для святкового столу, і для щоденної трапези. Найкраще готувати цю страву порційно. опис приготування: Свинячі відбивні можна замінити на телячі або курячі, — ці види м'яса прекрасно поєднуються з чор...

Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром

Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром

Пісна свинина і свіжі овочі - однозначно прекрасний дует для обіду або вечері. Та й невелике сімейне торжество таке блюдо цілком може прикрасити. А особливого клопоту не буде потрібно! опис приготування: Приготоване без зайвих жирів при невисокій температурі запікання, блюдо зберігає всі віта...

Свинина запечена з картоплею

Свинина запечена з картоплею

раджу дізнатися, як приготувати свинину запечену з картоплею, — хоч часу займає багато, але на святковому столі явно буде користуватися попитом. Смачно і дуже ситно, та й цілком економно. опис приготування: Якщо зверніть увагу на список інгредієнтів, то побачите, що по суті цей рецепт приготув...

Свинина, запечена в фользі

Свинина, запечена в фользі

Свинина в фользі готується дуже просто, її можна подати як в будні, так і в свята. До запеченої свинини добре подавати червоне вино. кількість порцій: 5-7 свинячої вирізки— 1 кілограм твердого сиру— 100 грам сметани— 150 мілілітрів сіль і перець— За смаком часнику— 2 зубчики 1. Промити сви...