Рецепт Свинина з квасолею і перцем чилі

Рецепт Свинина з квасолею і перцем чилі
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування пряної свинини з квасолею і перцем чилі.

опис приготування:

Замочіть квасолю в 4 склянках води на ніч. Злийте воду в друшляк і відкладіть в сторону.

Нагрійте гриль і смажте перець чилі близько 5 хвилин. Покладіть в миску, щільно закрийте і залиште на 10 хвилин. Розріжте чилі навпіл, видаліть насіння і дрібно наріжте.

Втерти в свинину пасту ачіоте. Змастити маслом сковороду. Смажити м'ясо до коричневого кольору, близько 2 хвилин. Викласти в тарілку.

Зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю і часник. готувати, поки цибуля не пом'якшиться, близько 6 хвилин. Додати кмин, лавровий лист і чилі, готувати близько 2 хвилин. Додати оцет і варити, помішуючи, близько 30 секунд.

Додати курячий бульйон, квасоля і свинину. Довести до кипіння, накрити кришкою і варити 1 час.

Поділити на 4 порції і подавати.


  • сушеной фасоли— 2 склянки
  • перцю чилі— 3 штуки
  • філе свинини, нарізаної— 350 грам
  • пасти ачіоте— 5.5 чайних ложки
  • середні цибулини, дрібно нарізаних— 2 штуки
  • зубчики часнику, нарізаних— 3 штуки
  • меленого кмину— 5.5 чайних ложки
  • лавровий лист— 1 штука
  • оливкова олія— 1 частина
Замочіть квасолю в 4 склянках води на ніч. Злийте воду в друшляк і відкладіть в сторону.

Нагрійте гриль і смажте перець чилі близько 5 хвилин. Покладіть в миску, щільно закрийте і залиште на 10 хвилин. Розріжте чилі навпіл, видаліть насіння і дрібно наріжте.

Втерти в свинину пасту ачіоте. Змастити маслом сковороду. Смажити м'ясо до коричневого кольору, близько 2 хвилин. Викласти в тарілку.

Зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю і часник. готувати, поки цибуля не пом'якшиться, близько 6 хвилин. Додати кмин, лавровий лист і чилі, готувати близько 2 хвилин. Додати оцет і варити, помішуючи, близько 30 секунд.

Додати курячий бульйон, квасоля і свинину. Довести до кипіння, накрити кришкою і варити 1 час.

Поділити на 4 порції і подавати.


Подібні рецепти

Свинина з чилі, квасолею і помідорами

Печиво «жіноча вільна блуза з довгими рукавами»

Рецепт приготування свинини з чилі, часником прянощами, квасолею і помідорами. опис приготування: Розігріти духовку до 150 градусів. Викласти чилі і часник на аркуші для випічки. Випікати до м'якості, 5 хвилин. Дати трохи охолонути. Нарізати чилі на шматки, видалити стебла і насіння. Додати в ...

Свинина з овочами і червоною квасолею

Свинина з овочами і червоною квасолею

Швидке рагу з м'ясом і овочами - що може бути краще до вечері? Додайте трохи квасолі, і блюдо стане ще ситніше, збагатиться рослинним білком. опис приготування: Пісна свинина плюс різноманітність овочів - це дуже швидко і неймовірно смачно. рекомендую спробувати! свинина— 400 грам(пісна м'я...

Свинина з білою квасолею

Свинина з білою квасолею

Рецепт приготування смаженої свинини з цибулею, болгарським перцем, розмарином і білою квасолею. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в середній сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець, розмарин, приправити сіллю і перцем. готувати, часто помішуючи, поки цибул...

Свинина з квасолею

Свинина з квасолею

Рецепт приготування свинини з квасолею. У поєднанні з свіжими овочами це блюдо виглядає дуже добре. опис приготування: Свинину з квасолею зовсім нескладно приготувати. Ця страва містить в собі багато білка і зовсім невелика кількість вуглеводів. людям, які ведуть активний спосіб життя, це блюд...

Свинина, тушкована із зеленою квасолею

Свинина, тушкована із зеленою квасолею

Це простий рецепт гарячого страви для повсякденного обіду або вечері. подивіться, як приготувати свинину, тушковану із зеленою квасолею. Це м'ясо з гарніром також можна доповнити рисом або картоплею. опис приготування: Блюдо готується дуже просто, але зверніть увагу: я готую квасолю всього пар...