Рецепт Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі

Рецепт Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже апетитний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить ніжним і смачним. Відмінний варіант для обіду і вечері. раджу спробувати!

опис приготування:

Це дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всій родині. Подавати його можна з різними гарнірами. Відмінно до нього підійде і овочевий салат. А взагалі, таким способом можна приготувати не тільки свинину, але і яловичину або курку.

  • Свинина— 1  кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 1  штук
  • Мариновані огірки— 3-4 штук
  • гірчичний— 2 Ст. ложки
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • вода— 1-2  склянки
  • спеції— За смаком
Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі - фото крок 1 Свинину наріжте і обсмажте до рум'яної скоринки на сильному вогні.

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі - фото крок 2 Додайте нарізану цибулю і обсмажуйте 2-3 хвилини все разом.

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі - фото крок 3 Потім додайте мариновані огірки, натертые на терке.

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі - фото крок 4 Окремо змішайте гірчицю, томатну пасту і воду.

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі - фото крок 5 Додайте соус до м'яса, а також сіль і спеції за смаком. Гасіть на слабкому вогні під кришкою хвилин 30.

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі - фото крок 6 На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного!

Подібні рецепти

Свинина з овочами, тушкована в мультиварці

Маринована морська капуста

Дуже простий рецепт свинини з овочами, тушкованою в мультиварці, — для вас! Виходить соковите і ароматне доповнення до вашого гарніру, а вечерю відразу починає грати новими фарбами! Спробуйте! опис приготування: Така свинина з овочами, тушкована в мультиварці в домашніх умовах, виходить неймов...

Свинина тушкована

Свинина тушкована

Рецепт приготування свинини в китайському стилі. кількість порцій: 2 нежирної свинини— 500 грам стебла цибулі-порею— 3 штуки(тільки біла частина) корінь імбиру— 1 штука(5см, свіжий) цукру— 2 Ст. ложки меленої кориці— 1 Чайна ложка сухого червоного вина— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 4 Ст. ложки кр...

Свинина, тушкована з сушеними грибами

Свинина, тушкована з сушеними грибами

У скарбничку апетитних і нескладних кулінарних рецептів пропоную Вам додати ще один класний варіант. Я навчу вас, як приготувати свинину тушковану з сушеними грибами. Неймовірно ароматний і смачний! опис приготування: В даному варіанті використовуються ребра, але ви можете приготувати таким чи...

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Зимова страва для тих, хто любить квашену капусту. Відмінний ситний обід або вечерю можна приготувати з свинини і квашеної капусти. Блюдо цілком самостійне, але до нього можна подати відварну картоплю. опис приготування: Найчастіше ми використовуємо квашену капусту для приготування салатів або...

Свинина, тушкована з вином

Свинина, тушкована з вином

Хочете зробити неймовірно ніжне, ароматне і приголомшливо апетитне м'ясо на обід або вечерю? Придивіться тоді до цього класному варіанту, як приготувати свинину, тушковану з вином і часником. опис приготування: Це досить просте блюдо, яке, слідуючи покроковим рекомендаціям, під силу повторити ...