Рецепт Свинина з підливою

Рецепт Свинина з підливою
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Іноді свиняча вирізка виходить сухуватою. Тому до неї часто роблять підливу. І я покажу вам, як приготувати свинину з підливою. Підливу приготуємо на основі червоного вина. буде смачно.

опис приготування:

Таку підливу можна готувати не тільки на основі вина. Деякі вважають за краще використовувати овочевий або курячий бульйон зі спеціями. А кому-то подобається робити підливу на вершках і, наприклад, на томатної соусі.

Спробуйте різні варіанти і вирішите, який вам подобається більше.

  • свиняча вирізка— 600 грам
  • сіль, перець— За смаком
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • Червоне сухе вино— 200 мілілітрів
Свинина з підливою - фото крок 1 Насамперед шматочок свинини потрібно посолити і відправити обсмажувати на вершковому маслі на сковороді. М'ясо періодично перевертайте, щоб отримати золотисту скориночку. Проколіть м'ясо ножем. Якщо виділяється прозорий сік, значить воно готове.

Свинина з підливою - фото крок 2 Викладіть м'ясо і в утворився жир додайте борошно.

Свинина з підливою - фото крок 3 обсмажте борошно, постійно помішуючи, до золотистого кольору.

Свинина з підливою - фото крок 4 Тепер влийте до борошна вино і перемішайте. Якщо підлива виходить занадто густий, додайте трохи води або будь-якого бульйону.

Свинина з підливою - фото крок 5 Уварите підливу до бажаної густоти, за смаком додайте сіль і перець, подавайте до м'яса.

Подібні рецепти

Свинина швидко і смачно

Пшоняна каша ПП

тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...

Свинина на грилі

Свинина на грилі

Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса. опис приготування: Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від ...