Рецепт Свинина з помідорами

Рецепт Свинина з помідорами
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Свинина з помідорами — відмінне гаряче для урочистої вечері. Візьмемо вирізку і зробимо з неї барвистий віяло, який буде не тільки класно виглядати на столі, але і відрізнятися чудовим смаком.

опис приготування:

Свинина з помідорами улюблена моїми друзями. це — моя фірмова страва, яке у мене добре виходить і шикарно виглядає при подачі. Для запікання м'яса в духовці я використовую рукав для запікання. По перше, це дуже зручно, т.к. не знадобиться зайвий жир, а посуд, в якій м'ясо запікатиметься, залишиться чистою. По-друге, м'ясо буде набагато соковитіше і насититься спеціями, тому його не потрібно маринувати.

Отже, як приготувати свинину з помідорами?

1. М'ясо промийте і просушіть паперовим рушником. використовуємо вирізку. У мене вона збоку залишилася прошарок жирку. По всій довжині м'яса зробіть прямі надрізи зверху дощенту. У підстави залиште 1-1,5 см недорезанными. Шматочки робіть також по сантиметра 1,5.

2. У ступці або мисочці змішайте спеції — сіль, очищені зубчики часнику (якщо не використовуєте ступку, спочатку пропустіть через прес), суміш спеції для свинини. Якщо у вас такий нету, то до свинини підійдуть: мелена паприка, білий, чорний і запашний перець, гвоздика, мускатний горіх, кунжут, koriandr, базилік, кунжут, лавровий лист, сушений лук. Залийте спеції рослинним маслом, я використовую оливкову. Все змішайте і гарненько вмассажіруйте в м'ясо, включаючи кишені. Майте на увазі, що м'ясо все вбере, тому спецій не шкодуйте.

3. помідори промийте, виріжте плодоніжки і наріжте досить товстенький кружечками. Сир також наріжте шматочками по 0,4-0,5 см.

За таким шматочку сиру і кухоль помідора покладіть в кожен м'ясної кишеню.

4. М'ясо засуньте в рукав. Якщо будете запікати не в рукаві, тоді викладіть на змащене маслом протипригарний деко (якщо деко звичайний, додайте трохи кип'яченої води або бульйону). Отже, свій рукав я відправляю в холодну духовку, яку включаю на 190 градусів (обов'язково перевірте на упаковку рукава, яка передбачена для нього максимальна температура випічки). Якщо рукава не використовуєте, то відправляйте м'ясо в розігріту духовку. За часом м'ясо запікається стільки годин, скільки важить. Кілограм м'яса запікатиметься протягом години. але, у зв'язку з тим, що м'ясо у нас надрізані, час запікання буде меншим. доведеться стежити!

5. Готова свинина з помідорами розкриється віялом. Запечене в рукаві м'ясо буде соковитим і ароматним.

Свинина з помідорами готова! Подавайте з картоплею, рисом або овочами. Смачного!

  • Свинина (вирізка)  — 1700 грам
  • помідори— 3 штуки
  • сир— 100 грам
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Приправи для м'яса— — За смаком
  • сіль— — За смаком
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
Свинина з помідорами улюблена моїми друзями. це — моя фірмова страва, яке у мене добре виходить і шикарно виглядає при подачі. Для запікання м'яса в духовці я використовую рукав для запікання. По перше, це дуже зручно, т.к. не знадобиться зайвий жир, а посуд, в якій м'ясо запікатиметься, залишиться чистою. По-друге, м'ясо буде набагато соковитіше і насититься спеціями, тому його не потрібно маринувати.

Отже, як приготувати свинину з помідорами?

1. М'ясо промийте і просушіть паперовим рушником. використовуємо вирізку. У мене вона збоку залишилася прошарок жирку. По всій довжині м'яса зробіть прямі надрізи зверху дощенту. У підстави залиште 1-1,5 см недорезанными. Шматочки робіть також по сантиметра 1,5.

2. У ступці або мисочці змішайте спеції — сіль, очищені зубчики часнику (якщо не використовуєте ступку, спочатку пропустіть через прес), суміш спеції для свинини. Якщо у вас такий нету, то до свинини підійдуть: мелена паприка, білий, чорний і запашний перець, гвоздика, мускатний горіх, кунжут, koriandr, базилік, кунжут, лавровий лист, сушений лук. Залийте спеції рослинним маслом, я використовую оливкову. Все змішайте і гарненько вмассажіруйте в м'ясо, включаючи кишені. Майте на увазі, що м'ясо все вбере, тому спецій не шкодуйте.

3. помідори промийте, виріжте плодоніжки і наріжте досить товстенький кружечками. Сир також наріжте шматочками по 0,4-0,5 см.

За таким шматочку сиру і кухоль помідора покладіть в кожен м'ясної кишеню.

4. М'ясо засуньте в рукав. Якщо будете запікати не в рукаві, тоді викладіть на змащене маслом протипригарний деко (якщо деко звичайний, додайте трохи кип'яченої води або бульйону). Отже, свій рукав я відправляю в холодну духовку, яку включаю на 190 градусів (обов'язково перевірте на упаковку рукава, яка передбачена для нього максимальна температура випічки). Якщо рукава не використовуєте, то відправляйте м'ясо в розігріту духовку. За часом м'ясо запікається стільки годин, скільки важить. Кілограм м'яса запікатиметься протягом години. але, у зв'язку з тим, що м'ясо у нас надрізані, час запікання буде меншим. доведеться стежити!

5. Готова свинина з помідорами розкриється віялом. Запечене в рукаві м'ясо буде соковитим і ароматним.

Свинина з помідорами готова! Подавайте з картоплею, рисом або овочами. Смачного!

Подібні рецепти

Свинина з чилі, квасолею і помідорами

Курячий суп із зеленим горошком

Рецепт приготування свинини з чилі, часником прянощами, квасолею і помідорами. опис приготування: Розігріти духовку до 150 градусів. Викласти чилі і часник на аркуші для випічки. Випікати до м'якості, 5 хвилин. Дати трохи охолонути. Нарізати чилі на шматки, видалити стебла і насіння. Додати в ...

Свинина з помідорами на сковороді

Свинина з помідорами на сковороді

Не знаю, щоб приготувати смачненьке і не дуже складне? Тоді зверніть увагу на простий рецепт свинини з помідорами на сковороді. Цю страву можна подати не тільки на обід, але і на свято. опис приготування: Якщо ви хочете зробити класичний рецепт свинини з помідорами на сковороді цікавішим, тоді...

Свинина, запечена з грибами помідорами і сиром

Свинина, запечена з грибами помідорами і сиром

Сьогодні вперше готував таке блюдо і залишився дуже задоволений результатом. Схоже на "; М'ясо по-французьки ";, але готується зі свинячих мов. гриби, цибуля, томати і сир роблять блюдо дуже ситним і смачним. опис приготування: Справжнє кулінарне відкриття для мене — свинина, запечена з грибам...

Свинина а-ля пиццайола

Свинина а-ля пиццайола

Це смачне і ароматне блюдо сподобається любителям італійської кухні. Відмінно підійде для недільного обіду або вечері, а також для сімейного свята. опис приготування: Соковита ніжна свинина під пікантним томатним соусом з перцем і каперсами, укрита ароматним покривалом тягнеться розплавленого...

Свинина «ананасове насолоду»

Свинина «ананасове насолоду»

Така свинина виходить дуже ніжною і смачною. Поверх м'яса утворюється апетитна сирна скоринка. Ситно і досить просто. обов'язково спробуйте! опис приготування: Щоб насолодитися цим чудовим блюдом вам потрібно зробити всього кілька простих кроків. Відваріть картоплю в «мундирі», очистіть, потрі...