Рецепт Свинина з широкою локшиною
Рецепт приготування м'ясної страви зі свинини з овочами і локшиною.
опис приготування:
М'ясо нарізають кубиками, сторона кожного повинна бути приблизно 2 см. Свинина обсмажується в маслі разом з шинкованою цибулею. Так само покладіть в сковороду помідори, завчасно очищені від шкірки і нарізані кубиками. Додайте подрібнений часник, цукор, вустерширський соус, дрібно шінкованной перчик чилі і сіль. Всі інгредієнти тушкуйте на повільному вогні, накривши кришкою, протягом 30 хвилин.
У каструлі 3 літра води доводяться до кипіння і підсолювати. У неї кладеться локшина і вариться до готовності, після чого відкидається на друшляк. Готова широка локшина змішується з тертим сиром і тушкованим м'ясом, а потім викладається на блюдо. Смачного!
- свинина— 500 грам
- цибуля ріпчаста— 3 штуки
- помідори— 3 штуки
- часник— 1 зубчик
- перець чилі— 1 штука
- лапша широкая— 350 грам
- сир чеддер— 150 грам
- сік лимонний— 2 чайних ложки
- цукор— 2 чайних ложки
- соус вустерширский— 1 Ст. ложка
- вершкове масло— 1 Ст. ложка
- перець чорний мелений— 1 щіпка
- сіль— 2 1/2 чайних ложки
У каструлі 3 літра води доводяться до кипіння і підсолювати. У неї кладеться локшина і вариться до готовності, після чого відкидається на друшляк. Готова широка локшина змішується з тертим сиром і тушкованим м'ясом, а потім викладається на блюдо. Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт молочного супу з локшиною
Макарони полюбилися не тільки італійцям. У нашій країні їх готують так само часто, як і картопля. Серед великої різноманітності рецептів хочу виділити один - як приготувати свинину в соусі з локшиною. опис приготування: Особливу пікантність блюду надає цитрусовий соус, який готую на основі апе...
Свинина швидко і смачно
тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...
Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою
Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...
Свинина, фарширована чорносливом
На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...
Свинина смажена з цибулею
Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...