Рецепт Свинина, запечена в мультиварці з часником і розмарином
Сьогодні пропоную приготувати м'ясо з ароматом перцю, розмарину і часнику. Це відмінне спекотне до обіду або чудова нарізка для бутербродів. швидко, просто і дуже смачно!
опис приготування:
Один з найпростіших і безпрограшних способів приготувати смачний і соковитий шматок свинини - це запекти його в мультиварці. Ніяких жирних бризок, необхідності відмивати листи і сковорідки, духовку або плиту. Ніякого зайвого жиру при запіканні. Ніякого спека на кухні, всі аромати зберігаються всередині мультиварки! А м'ясо на виході виходить ніжним, соковитим і чарівно смачним!
- свинина— 1,5 кілограма(м'якоть: шийка, карбонад або вирізка)
- часник— 1 штука(головка)
- паприка мелена— 1 Ст. ложка
- прянощі для свинини— 1 Ст. ложка
- масло оливкове— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
Мелені спеції для свинини змішайте з паприкою і оливковою олією. Натріть шматки м'яса сумішшю з усіх боків. Дати полежати м'яса на столі з півгодини, потім викладіть його в суху чашу мультиварки. Зверху на м'ясо покладіть невеликі гілочки свіжого розмарину.
Поставте режим "; Випічка" з 45 хвилин. Переверніть м'ясо в процесі двічі.
Готового м'яса потрібно дати «відпочити» під фольгою, а потім можна подавати його зі свіжими овочами та зеленню. Залишки м'яса повністю охолодіть і зберігайте в холодильнику, нещільно загорнувши в пергамент. Холодна свинина теж дуже смачна.
Подібні рецепти
Картопля з розмарином і часником
Соковита свинина в пряному гірчичному маринаді готується швидко і просто, а смак задовольнить навіть найвибагливішого гурмана. опис приготування: Нежирна свинина - відмінне м'ясо. Готується швидко і завжди виходить смачною. свинина— 600 грам(antrekot, шия або карбонад) гірчиця зернова— 2 Ст...
Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром
Пісна свинина і свіжі овочі - однозначно прекрасний дует для обіду або вечері. Та й невелике сімейне торжество таке блюдо цілком може прикрасити. А особливого клопоту не буде потрібно! опис приготування: Приготоване без зайвих жирів при невисокій температурі запікання, блюдо зберігає всі віта...
Свинина з шавлією і часником
Рецепт приготування ароматної свинячої вирізки з шавлією і часником. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 200 градусів. Змішати дрібно нарізаний часник, шавлія, сіль, мелений перець і оливкове масло в невеликій мисці. Рівномірно розподілити суміш по всій свинячий вирізці. Нагріти...
Свинина, запечена з грибами помідорами і сиром
Сьогодні вперше готував таке блюдо і залишився дуже задоволений результатом. Схоже на "; М'ясо по-французьки ";, але готується зі свинячих мов. гриби, цибуля, томати і сир роблять блюдо дуже ситним і смачним. опис приготування: Справжнє кулінарне відкриття для мене — свинина, запечена з грибам...
Свинина з грибами, запечена в духовці
Ділюся вишуканим і дуже смачним рецептом приготування свинини з грибами, запеченої в духовці. Я використовую свинячі лопатки: вони більш ароматні. А вже який аромат дарують гриби - і говорити не буду! опис приготування: Свинина з грибами, запечена в духовці в домашніх умовах готується легко, х...