Рецепт Свинина, запечена в мультиварці з часником і розмарином

Рецепт Свинина, запечена в мультиварці з часником і розмарином
Кількість порцій: 5-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогодні пропоную приготувати м'ясо з ароматом перцю, розмарину і часнику. Це відмінне спекотне до обіду або чудова нарізка для бутербродів. швидко, просто і дуже смачно!

опис приготування:

Один з найпростіших і безпрограшних способів приготувати смачний і соковитий шматок свинини - це запекти його в мультиварці. Ніяких жирних бризок, необхідності відмивати листи і сковорідки, духовку або плиту. Ніякого зайвого жиру при запіканні. Ніякого спека на кухні, всі аромати зберігаються всередині мультиварки! А м'ясо на виході виходить ніжним, соковитим і чарівно смачним!

  • свинина— 1,5 кілограма(м'якоть: шийка, карбонад або вирізка)
  • часник— 1 штука(головка)
  • паприка мелена— 1 Ст. ложка
  • прянощі для свинини— 1 Ст. ложка
  • масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
Свинина, запечена в мультиварці з часником і розмарином - фото крок 1 Свинину промийте крижаною водою і добре просушіть серветками. Нашпигуйте шматки очищеними і розрізаними навпіл зубчиками часнику, роблячи проколи в шаховому порядку довгим тонким ножем. Часник потрібно попередньо вмочати в сіль.

Свинина, запечена в мультиварці з часником і розмарином - фото крок 2 Мелені спеції для свинини змішайте з паприкою і оливковою олією. Натріть шматки м'яса сумішшю з усіх боків. Дати полежати м'яса на столі з півгодини, потім викладіть його в суху чашу мультиварки. Зверху на м'ясо покладіть невеликі гілочки свіжого розмарину.

Свинина, запечена в мультиварці з часником і розмарином - фото крок 3 Поставте режим "; Випічка" з 45 хвилин. Переверніть м'ясо в процесі двічі.

Свинина, запечена в мультиварці з часником і розмарином - фото крок 4 Готового м'яса потрібно дати «відпочити» під фольгою, а потім можна подавати його зі свіжими овочами та зеленню. Залишки м'яса повністю охолодіть і зберігайте в холодильнику, нещільно загорнувши в пергамент. Холодна свинина теж дуже смачна.

Подібні рецепти

Свинина в гірчиці з розмарином

Картопля з розмарином і часником

Соковита свинина в пряному гірчичному маринаді готується швидко і просто, а смак задовольнить навіть найвибагливішого гурмана. опис приготування: Нежирна свинина - відмінне м'ясо. Готується швидко і завжди виходить смачною. свинина— 600 грам(antrekot, шия або карбонад) гірчиця зернова— 2 Ст...

Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром

Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром

Пісна свинина і свіжі овочі - однозначно прекрасний дует для обіду або вечері. Та й невелике сімейне торжество таке блюдо цілком може прикрасити. А особливого клопоту не буде потрібно! опис приготування: Приготоване без зайвих жирів при невисокій температурі запікання, блюдо зберігає всі віта...

Свинина з шавлією і часником

Свинина з шавлією і часником

Рецепт приготування ароматної свинячої вирізки з шавлією і часником. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 200 градусів. Змішати дрібно нарізаний часник, шавлія, сіль, мелений перець і оливкове масло в невеликій мисці. Рівномірно розподілити суміш по всій свинячий вирізці. Нагріти...

Свинина, запечена з грибами помідорами і сиром

Свинина, запечена з грибами помідорами і сиром

Сьогодні вперше готував таке блюдо і залишився дуже задоволений результатом. Схоже на "; М'ясо по-французьки ";, але готується зі свинячих мов. гриби, цибуля, томати і сир роблять блюдо дуже ситним і смачним. опис приготування: Справжнє кулінарне відкриття для мене — свинина, запечена з грибам...

Свинина з грибами, запечена в духовці

Свинина з грибами, запечена в духовці

Ділюся вишуканим і дуже смачним рецептом приготування свинини з грибами, запеченої в духовці. Я використовую свинячі лопатки: вони більш ароматні. А вже який аромат дарують гриби - і говорити не буду! опис приготування: Свинина з грибами, запечена в духовці в домашніх умовах готується легко, х...