Рецепт Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром

Рецепт Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пісна свинина і свіжі овочі - однозначно прекрасний дует для обіду або вечері. Та й невелике сімейне торжество таке блюдо цілком може прикрасити. А особливого клопоту не буде потрібно!


опис приготування:

Приготоване без зайвих жирів при невисокій температурі запікання, блюдо зберігає всі вітаміни і корисні речовини. А саме це нам і потрібно.

  • свинина— 600 грам(пісна м'якоть)
  • паприка мелена— 2 Ст. ложки
  • розмарин— 1 Чайна ложка
  • суміш перців— 1 Чайна ложка
  • мідь— 1 Чайна ложка
  • масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • цибуля ріпчаста— 1 штука(побільше)
  • морква— 1 штука
  • стручковая фасоль— 250 грам
Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром - фото крок 1 Змішайте паприку з розтертими в ступці голками розмарину і сумішшю перців, додайте сіль, мед і вершкове масло. Добре змішайте в однорідну пасту. Шматок свинячий м'якоті - у мене поперекова частина - натріть сумішшю з усіх боків. Дайте полежати з півгодини на столі при кімнатній температурі.

Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром - фото крок 2 Викладіть м'ясо в суху чашу мультиварки і поставте режим випічка або встановіть температуру 120 градусів. Запікайте м'ясо півгодини, перевернувши з боку на бік кілька разів для рівномірного прогрівання.

Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром - фото крок 3 Додайте на вільне місце тонко нашатковану цибулю і моркву, нарізану соломкою. запікайте 10 хвилин, один раз перемішавши.

Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром - фото крок 4 викладіть квасолю, можна прямо заморожену. Дайте прогрітися овочам 15 хвилин. Потім посоліть і добре перемішайте.

Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром - фото крок 5 Дайте постояти в режимі підтримки температури хвилин 15, потім подавайте, прикрасивши свіжою зеленню.

Подібні рецепти

Свиняча вирізка з гарніром

Гарбузовий пиріг з яблуками

Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...

Свинячі медальйони з гарніром

Свинячі медальйони з гарніром

Найбільше моєму улюбленому подобається свинина. Він любить її в будь-якому вигляді, але найкраще у вигляді апетитних і соковитих шматочків м'яса. Я підтримую його пристрасть, і тому знайшла нове блюдо. Знайомтеся! опис приготування: Тепер я і з вами поділюся тим, як приготувати свинячі медальй...

Свинячі відбивні з гарніром

Свинячі відбивні з гарніром

Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...

Свинина, запечена в мультиварці з часником і розмарином

Свинина, запечена в мультиварці з часником і розмарином

Сьогодні пропоную приготувати м'ясо з ароматом перцю, розмарину і часнику. Це відмінне спекотне до обіду або чудова нарізка для бутербродів. швидко, просто і дуже смачно! опис приготування: Один з найпростіших і безпрограшних способів приготувати смачний і соковитий шматок свинини - це запекти...

Свинина з грибами, запечена в духовці

Свинина з грибами, запечена в духовці

Ділюся вишуканим і дуже смачним рецептом приготування свинини з грибами, запеченої в духовці. Я використовую свинячі лопатки: вони більш ароматні. А вже який аромат дарують гриби - і говорити не буду! опис приготування: Свинина з грибами, запечена в духовці в домашніх умовах готується легко, х...