Рецепт Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром
Пісна свинина і свіжі овочі - однозначно прекрасний дует для обіду або вечері. Та й невелике сімейне торжество таке блюдо цілком може прикрасити. А особливого клопоту не буде потрібно!
опис приготування:
Приготоване без зайвих жирів при невисокій температурі запікання, блюдо зберігає всі вітаміни і корисні речовини. А саме це нам і потрібно.
- свинина— 600 грам(пісна м'якоть)
- паприка мелена— 2 Ст. ложки
- розмарин— 1 Чайна ложка
- суміш перців— 1 Чайна ложка
- мідь— 1 Чайна ложка
- масло рослинне— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
- цибуля ріпчаста— 1 штука(побільше)
- морква— 1 штука
- стручковая фасоль— 250 грам
Викладіть м'ясо в суху чашу мультиварки і поставте режим випічка або встановіть температуру 120 градусів. Запікайте м'ясо півгодини, перевернувши з боку на бік кілька разів для рівномірного прогрівання.
Додайте на вільне місце тонко нашатковану цибулю і моркву, нарізану соломкою. запікайте 10 хвилин, один раз перемішавши.
викладіть квасолю, можна прямо заморожену. Дайте прогрітися овочам 15 хвилин. Потім посоліть і добре перемішайте.
Дайте постояти в режимі підтримки температури хвилин 15, потім подавайте, прикрасивши свіжою зеленню.
Подібні рецепти
Гарбузовий пиріг з яблуками
Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...
Свинячі медальйони з гарніром
Найбільше моєму улюбленому подобається свинина. Він любить її в будь-якому вигляді, але найкраще у вигляді апетитних і соковитих шматочків м'яса. Я підтримую його пристрасть, і тому знайшла нове блюдо. Знайомтеся! опис приготування: Тепер я і з вами поділюся тим, як приготувати свинячі медальй...
Свинячі відбивні з гарніром
Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...
Свинина, запечена в мультиварці з часником і розмарином
Сьогодні пропоную приготувати м'ясо з ароматом перцю, розмарину і часнику. Це відмінне спекотне до обіду або чудова нарізка для бутербродів. швидко, просто і дуже смачно! опис приготування: Один з найпростіших і безпрограшних способів приготувати смачний і соковитий шматок свинини - це запекти...
Свинина з грибами, запечена в духовці
Ділюся вишуканим і дуже смачним рецептом приготування свинини з грибами, запеченої в духовці. Я використовую свинячі лопатки: вони більш ароматні. А вже який аромат дарують гриби - і говорити не буду! опис приготування: Свинина з грибами, запечена в духовці в домашніх умовах готується легко, х...