Рецепт Свиняча вирізка по-азійському
Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі.
опис приготування:
Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка.
- свинячої вирізки— 1,1 кілограма
- Вустершірского соусу— 2 Ст. ложки
- часнику— 2 зубчики
- світло-коричневого цукру— 2 Ст. ложки
- цибулевого порошку— 1/2 чайних ложки
- розчавлених горошин чорного перцю— 1 Чайна ложка
- часникового соусу чілі— 2 Ст. ложки
- крохмалю— 1 Ст. ложка
- пера зеленого лука— 2 штуки
соєвий соус, кунжутну олію, вустерширський соус, подрібнений часник, коричневий цукор, цибульний порошок, чорний перець і часниковий соус чилі.
2. Закрити пакет і добре потрясти, щоб інгредієнти добре перемішалися.
3. Помістити в пакет свинячу вирізку, спустити повітря, закрити пакет і поставити в холодильник на 6-8 годин.
4. Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити форму для випічки з антипригарним покриттям алюмінієвою фольгою. використовуючи щипці, викласти свинячу вирізку в форму. залити маринадом. Випікати протягом 1 годину, повертаючи свинину кожні 20 хвилин, поки температура всередині м'яса не досягне 63-66 градусів. Викласти свинину на тарілку, накрити фольгою і дати постояти протягом 15-20 хвилин, поки ви робите соус.
5. Нагріти невелику каструлю на середньому вогні. Додати крохмаль і курячий бульйон, збивати до отримання однорідної маси. Довести бульйон до кипіння в і варити протягом 1-2 хвилин. Зняти з вогню.
6. Нарізати свинину скибочками і викласти на Блюда. Полити зверху соусом, соус, що залишився подавати окремо.
7. Прикрасити свинину нарізаною зеленою цибулею.
Подібні рецепти
Бланманже з фруктами
Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...
Свиняча вирізка розсільна
Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...
Свиняча вирізка з чорносливом
Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...
Свиняча вирізка з гарніром
Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...
Свиняча вирізка з гірчицею
Приготування страви зажадає від вас мінімальних зусиль і набору продуктів. В результаті у вас буде ніжне і соковите м'ясо. Оцініть рецепт, як приготувати свинячу вирізку з гірчицею. опис приготування: Спершу маринують м'ясо в соусі на основі гірчиці, потім поливайте їм м'ясо під час запікання ...