Рецепт Свиняча вирізка по-прованськи
Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте!
опис приготування:
У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку назву передбачає наявність свіжої зелені і овочів, а також класичного соусу. Загалом вийде ситне гаряча страва з гарніром, яке буде мати смак, що запам'ятовується. причому, ви витратите не надто багато часу і сил для його створення.
- свиняча вирізка— 1 штука
- Cukini— 1 штука
- Болгарський перець— 1 штука(червоний)
- кабачок жовтий— 1 штука(невеликий)
- петрушка— 3 штуки(гілочки)
- оливки— 60 грам(зелені)
- Біле вино— 120 мілілітрів(сухе)
- часник— 3 зубчики
- Дижонская гірчиця— 1 Чайна ложка
- Прованські трави— 2 чайних ложки
- Вершкове масло— 25 грам
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- вода— 3 Ст. ложки
2. Потім овочі перекладіть на деко. полийте їх 2 ст. ложками олії, додайте сіль і перець. Потім відправте в духовку на 22 хвилини при 220 градусах. Після дістаньте і додайте оливки з петрушкою. перемішайте.
3. В цей час поки займіться м'ясом. Змастіть свинину сіллю і перцем. Обсмажте її в маслі з кожного боку по 2 хвилини. Після цього одну сторону змастіть гірчицею.
4. Далі сторону з гірчицею присипте травами і полийте олією. Свинину потім запікайте в духовці протягом 13 хвилин.
5. Тепер зробіть соус. Доведіть до кипіння воду з вином. Потім поваріть рідина протягом 3-х хвилин. Знявши з плити, додайте в неї масло, сіль і перець. швидко перемішайте.
6. Перед подачею вирізку наріжте і полийте соусом. Поруч викладіть овочі. Смачного!
Подібні рецепти
Вирізка свиняча смажена
Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...
Свиняча вирізка розсільна
Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...
Свиняча вирізка з чорносливом
Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...
Свиняча вирізка з гарніром
Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...
Свиняча вирізка з гірчицею
Приготування страви зажадає від вас мінімальних зусиль і набору продуктів. В результаті у вас буде ніжне і соковите м'ясо. Оцініть рецепт, як приготувати свинячу вирізку з гірчицею. опис приготування: Спершу маринують м'ясо в соусі на основі гірчиці, потім поливайте їм м'ясо під час запікання ...