Рецепт Свиняча вирізка з чорносливом
Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу.
опис приготування:
Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднується з будь-яким гарніром. Я подаю чаще с рисом. Якщо ви хочете, щоб свиняча вирізка з чорносливом подавалася, як сніданок, можете не робити соусу до неї, а просто розрізати на каблучки і скласти в красиву тарілку, прикрасивши зеленню. Приготування свинячої вирізки з чорносливом дуже просте, ви переконаєтеся в цьому. Не потрібно багато часу і сил. Успіхів вам!
- свиняча вирізка— 1 штука
- чорнослив— 8-10 штук
- коньяк— 8 Ст. ложок
- вода— 2 Ст. ложки
- Оливкова олія— За смаком
- вершки— 200 мілілітрів(12%.)
- молоко— 4 Ст. ложки
- Кукурудзяний крохмаль— 2 чайних ложки
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
Приготуйте свинячу вирізку. Розріжте її на смужку, якщо це необхідно. можливо, ваша свиняча вирізка вже досить плоска. Викладіть на неї вздовж смужки по середині чорнослив.
Укутайте чорнослив свинячий вирізкою і закріпіть зубочистками.
Спочатку свиняча вирізка з чорносливом обсмажується на оливковій олії. З кожного боку по 2-3 хвилини. До Золотистого кольору.
Загорніть обсмажену свинячу вирізку в фольгу для випікання і запікайте в розігрітій на 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
Поки свиняча вирізка з чорносливом запікається, зробимо соус до неї. Скористайтеся каструлею, в якій ви вже варили чорнослив. Її краще не мити, нехай сік чорносливу все ще буде в ній. Вилийте туди залишився коньяк (4 ст. ложки) і покладіть 1-2 чорносливу.
Потім в каструлю вилийте вершки і соєвий соус. Все добре перемішайте.
В окремій чашці розведіть кукурудзяний крохмаль в холодному молоці. Додайте суміш в каструлю, все перемішайте і варіть, поки не закипить. постійно помішуючи. В кінці посоліть і поперчіть за смаком.
Готову свинячу вирізку наріжте кільцями. Подавайте з соусом. Смачного.
Подібні рецепти
Варення з агрусу з апельсином
Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...
Свиняча вирізка по-прованськи
Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...
Свиняча вирізка розсільна
Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...
Свиняча вирізка з гарніром
Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...
Свиняча вирізка з гірчицею
Приготування страви зажадає від вас мінімальних зусиль і набору продуктів. В результаті у вас буде ніжне і соковите м'ясо. Оцініть рецепт, як приготувати свинячу вирізку з гірчицею. опис приготування: Спершу маринують м'ясо в соусі на основі гірчиці, потім поливайте їм м'ясо під час запікання ...