Рецепт Свиняча вирізка з чорносливом

Рецепт Свиняча вирізка з чорносливом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу.

опис приготування:

Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднується з будь-яким гарніром. Я подаю чаще с рисом. Якщо ви хочете, щоб свиняча вирізка з чорносливом подавалася, як сніданок, можете не робити соусу до неї, а просто розрізати на каблучки і скласти в красиву тарілку, прикрасивши зеленню. Приготування свинячої вирізки з чорносливом дуже просте, ви переконаєтеся в цьому. Не потрібно багато часу і сил. Успіхів вам!

  • свиняча вирізка— 1 штука
  • чорнослив— 8-10 штук
  • коньяк— 8 Ст. ложок
  • вода— 2 Ст. ложки
  • Оливкова олія— За смаком
  • вершки— 200 мілілітрів(12%.)
  • молоко— 4 Ст. ложки
  • Кукурудзяний крохмаль— 2 чайних ложки
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
Свиняча вирізка з чорносливом - фото крок 1 Поваріть чорнослив у воді і коньяку (2 ст. ложки води і 4 ст. ложки коньяку). варіть 5 хвилин.

Свиняча вирізка з чорносливом - фото крок 2 Приготуйте свинячу вирізку. Розріжте її на смужку, якщо це необхідно. можливо, ваша свиняча вирізка вже досить плоска. Викладіть на неї вздовж смужки по середині чорнослив.

Свиняча вирізка з чорносливом - фото крок 3 Укутайте чорнослив свинячий вирізкою і закріпіть зубочистками.

Свиняча вирізка з чорносливом - фото крок 4 Спочатку свиняча вирізка з чорносливом обсмажується на оливковій олії. З кожного боку по 2-3 хвилини. До Золотистого кольору.

Свиняча вирізка з чорносливом - фото крок 5 Загорніть обсмажену свинячу вирізку в фольгу для випікання і запікайте в розігрітій на 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.

Свиняча вирізка з чорносливом - фото крок 6 Поки свиняча вирізка з чорносливом запікається, зробимо соус до неї. Скористайтеся каструлею, в якій ви вже варили чорнослив. Її краще не мити, нехай сік чорносливу все ще буде в ній. Вилийте туди залишився коньяк (4 ст. ложки) і покладіть 1-2 чорносливу.

Свиняча вирізка з чорносливом - фото крок 7 Потім в каструлю вилийте вершки і соєвий соус. Все добре перемішайте.

Свиняча вирізка з чорносливом - фото крок 8 В окремій чашці розведіть кукурудзяний крохмаль в холодному молоці. Додайте суміш в каструлю, все перемішайте і варіть, поки не закипить. постійно помішуючи. В кінці посоліть і поперчіть за смаком.

Свиняча вирізка з чорносливом - фото крок 9 Готову свинячу вирізку наріжте кільцями. Подавайте з соусом. Смачного.

Подібні рецепти

Свиняча вирізка по-азійському

Варення з агрусу з апельсином

Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...

Свиняча вирізка по-прованськи

Свиняча вирізка по-прованськи

Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...

Свиняча вирізка розсільна

Свиняча вирізка розсільна

Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...

Свиняча вирізка з гарніром

Свиняча вирізка з гарніром

Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...

Свиняча вирізка з гірчицею

Свиняча вирізка з гірчицею

Приготування страви зажадає від вас мінімальних зусиль і набору продуктів. В результаті у вас буде ніжне і соковите м'ясо. Оцініть рецепт, як приготувати свинячу вирізку з гірчицею. опис приготування: Спершу маринують м'ясо в соусі на основі гірчиці, потім поливайте їм м'ясо під час запікання ...