Рецепт Свиняча вирізка з гарніром
Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте!
опис приготування:
В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєднання продуктів - ідеально. м'яке м'ясо, слідкувати-пряний соус і хрустка квасоля. Блюдо французької кухні підкорить простотою і красивою подачею. Ну, а про смак навіть говорити не варто, він вище всяких похвал!
- свиняча вирізка— 1 штука
- розмарин, гілочка— 1 штука
- Дижонская гірчиця— 30 грам
- Квасоля стручкова— 360 грам
- Luk-salotų— 1 штука
- мед— 15 грам
- Соус "; Деміглас" — 4 чайних ложки
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Оливкова олія— 3 чайних ложки
- вода— 50 мілілітрів
2. Потім викладіть цибулю і квасолю на деко з фольгою. зверху влийте 1 немає. ложку масла. Всипте сіль і перець.
3. В цей же час натріть сіллю і перцем вирізку, і відправте його обсмажувати в маслі на сковороді. Коли м'ясо придбає золотисту скориночку, перекладіть його на деко до овочів.
4. Потім змастіть свинину половиною сумішшю гірчиці з медом. Далі запікайте інгредієнти протягом 12-14 хвилин в духовці при 200 градусах.
5. А поки зробіть соус. У сотейнику протягом 1,5 хвилин підігрійте воду з медово-гірчичною сумішшю і соусом, постійно помішуючи.
6. Перед подачею вирізку наріжте. Додайте до неї соус і гарнір з овочів. Смачного!
Подібні рецепти
Вирізка свиняча смажена
Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...
Свиняча вирізка по-прованськи
Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...
Свиняча вирізка розсільна
Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...
Свиняча вирізка з чорносливом
Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...
Свиняча вирізка з гірчицею
Приготування страви зажадає від вас мінімальних зусиль і набору продуктів. В результаті у вас буде ніжне і соковите м'ясо. Оцініть рецепт, як приготувати свинячу вирізку з гірчицею. опис приготування: Спершу маринують м'ясо в соусі на основі гірчиці, потім поливайте їм м'ясо під час запікання ...