Рецепт Свиняча вирізка з пряним соусом

Рецепт Свиняча вирізка з пряним соусом
Кількість порцій: 2 Час приготування: 45 хв.
Приготування м'ясних вишуканих страв для мене стає все більш простим заняттям. По перше, тому що вже є досвід, а по-друге, багато рецептів дійсно легкі. Цей один з подібних.

опис приготування:

Коли ви дізнаєтеся, як приготувати свинячу вирізку з пряним соусом, то відразу захочете повторити цей рецепт. Поєднання чебрецю з часником і білим вином — це безсумнівно вищий пілотаж в кулінарії! Такий аромат і м'який м'ясо гідні ресторанного меню. На гарнір раджу подати картопляне вершкове пюре.

  • свиняча вирізка— 500 грам
  • чебрець свіжий, гілочка— 20 штук
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • часник— 3 зубчики
  • Біле сухе вино— 120 мілілітрів
  • Курячий бульйон— 240 мілілітрів
  • Кукурудзяний крохмаль— 2 чайних ложки
  • сіль— За смаком
Свиняча вирізка з пряним соусом - фото крок 1 1. м'ясо промийте, обсушити і натріть сіллю. Обсмажте вирізку до рум'яної скоринки з усіх боків на розігрітій олії.

Свиняча вирізка з пряним соусом - фото крок 2 2. Зменшіть вогонь до середнього. У сковороду викладіть очищений часник і чебрець. наполягати вино.

Свиняча вирізка з пряним соусом - фото крок 3 3. Гасіть м'ясо на повільному вогні, поки не випаруватися вино.

Свиняча вирізка з пряним соусом - фото крок 4 4. Потім свинину приберіть зі сковороди. влийте бульйон, перемішаний з крохмалем. Доведіть суміш до кипіння.

Свиняча вирізка з пряним соусом - фото крок 5 5. Варіть соус пару хвилин. Подавайте м'ясо в нарізаному, полив соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Свиняча вирізка з соєвим соусом, імбиром і лаймом

Смачний суп з брокколі

Рецепт приготування свинячої вирізки в азіатським маринаді. Блюдо добре подавати з сумішшю з літніх овочів, таких, як горох, обсмажений з зеленою цибулею і редискою. опис приготування: У середній мисці змішати соєвий соус, рисовий оцет, сік лайма, масло і імбир. Додати свинину в маринад, перем...

Свиняча вирізка з соусом

Свиняча вирізка з соусом

Солодкі й пряні смакові нотки якнайкраще підходять для м'яса. Вони не повинні бути сильними, але виразно виділятися на тлі. А якщо до цього додати соковиту основу, то блюдо вийде чудовим. опис приготування: Цей рецепт вийшов саме таким, яким я його описала вище. Тому вам буде цікаво дізнатися ...

Свиняча вирізка з солодким соусом

Свиняча вирізка з солодким соусом

Рецепт приготування соковитої свинячої вирізки з медовим соусом. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. У сковороді нагріти масло і мед на середньому вогні, помішуючи, щоб розтопити вершкове масло. приправити свинину 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. Смажити до зле...

Свиняча вирізка в журавлинним соусом

Свиняча вирізка в журавлинним соусом

Перетворіть звичайний шматок свинини в оригінальне французьке блюдо. Свиняча вирізка в журавлинному соусі виходить дуже смачною завдяки вдалому поєднанню ароматного м'яса і насиченого кислого соусу. опис приготування: У цьому рецепті я розповім, як приготувати свинячу вирізку в журавлинному со...

Свиняча вирізка по-азійському

Свиняча вирізка по-азійському

Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...