Рецепт Свиняча вирізка з солодким соусом

Рецепт Свиняча вирізка з солодким соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування соковитої свинячої вирізки з медовим соусом.

опис приготування:

Розігріти духовку до 190 градусів. У сковороді нагріти масло і мед на середньому вогні, помішуючи, щоб розтопити вершкове масло. приправити свинину 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. Смажити до злегка коричневого кольору, близько 5 хвилин. Перевернути і смажити на іншій стороні до коричневого кольору, близько 5 хвилин. зменшіть вогонь, якщо мед починає пригорати.

Поставити сковороду в духовку і випікати, поки свинина не буде готова, від 7 до 10 хвилин. Викласти свинину на тарілку.

Додати воду в сковороду, нагріти на середньому вогні. Додати накопичені соки свинини і кип'ятити на повільному вогні, поки соус не зменшиться в обсязі приблизно до 1 / 2 склянки. Нарізати свинину по діагоналі і подавати з солодким соусом.


  • вершкового масла— 4 Ст. ложки
  • меду— 2 Ст. ложки
  • свинячої вирізки— 650 грам
  • води— 1/4 склянки
  • сіль і перець— — За смаком
Розігріти духовку до 190 градусів. У сковороді нагріти масло і мед на середньому вогні, помішуючи, щоб розтопити вершкове масло. приправити свинину 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. Смажити до злегка коричневого кольору, близько 5 хвилин. Перевернути і смажити на іншій стороні до коричневого кольору, близько 5 хвилин. зменшіть вогонь, якщо мед починає пригорати.

Поставити сковороду в духовку і випікати, поки свинина не буде готова, від 7 до 10 хвилин. Викласти свинину на тарілку.

Додати воду в сковороду, нагріти на середньому вогні. Додати накопичені соки свинини і кип'ятити на повільному вогні, поки соус не зменшиться в обсязі приблизно до 1 / 2 склянки. Нарізати свинину по діагоналі і подавати з солодким соусом.


Подібні рецепти

Свиняча вирізка з пряним соусом

Хачапурі без дріжджів

Приготування м'ясних вишуканих страв для мене стає все більш простим заняттям. По перше, тому що вже є досвід, а по-друге, багато рецептів дійсно легкі. Цей один з подібних. опис приготування: Коли ви дізнаєтеся, як приготувати свинячу вирізку з пряним соусом, то відразу захочете повторити цей...

Свиняча вирізка з соусом

Свиняча вирізка з соусом

Солодкі й пряні смакові нотки якнайкраще підходять для м'яса. Вони не повинні бути сильними, але виразно виділятися на тлі. А якщо до цього додати соковиту основу, то блюдо вийде чудовим. опис приготування: Цей рецепт вийшов саме таким, яким я його описала вище. Тому вам буде цікаво дізнатися ...

Свиняча вирізка з соєвим соусом, імбиром і лаймом

Свиняча вирізка з соєвим соусом, імбиром і лаймом

Рецепт приготування свинячої вирізки в азіатським маринаді. Блюдо добре подавати з сумішшю з літніх овочів, таких, як горох, обсмажений з зеленою цибулею і редискою. опис приготування: У середній мисці змішати соєвий соус, рисовий оцет, сік лайма, масло і імбир. Додати свинину в маринад, перем...

Свиняча вирізка в журавлинним соусом

Свиняча вирізка в журавлинним соусом

Перетворіть звичайний шматок свинини в оригінальне французьке блюдо. Свиняча вирізка в журавлинному соусі виходить дуже смачною завдяки вдалому поєднанню ароматного м'яса і насиченого кислого соусу. опис приготування: У цьому рецепті я розповім, як приготувати свинячу вирізку в журавлинному со...

Свиняча вирізка по-азійському

Свиняча вирізка по-азійському

Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...