Рецепт Свиняче легке

Рецепт Свиняче легке
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Зізнаюся чесно, що експериментувати з легкими було для мене найскладнішим завданням. До недавнього часу я взагалі не уявляла як їх можна їсти, поки тато не змусив мене їх спробувати.

опис приготування:

Єдине, що приходить мені в голову, коли я намагаюся порівняти їх з чимось, зефір. Вони дуже м'які, пухнасті і розпливаються в роті. Так, так, після того як я їх спробувала, вирішила навчитися готувати цю страву, настільки смачним воно виявилося. Тим більше з соусом, який пропонується в рецепті. гарантую, ви не зможете встояти перед цим смаком і ароматом!

  • свинячі легені— 800 грам
  • морква— 2 штуки
  • петрушка— 1 штука
  • селера— 1 штука
  • Цибуля-пориста— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука(+300 г)
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Чорний перець— 3 штуки
  • борошно— 40 грам
  • Вершкове масло— 40 грам
  • вершки— 150 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • цукор— За смаком
  • оцет— За смаком
1 Легкі ретельно промийте і виріжте з них трахею.

2 морква, петрушку, селера, цибуля-пористий, 1 цибулину вимийте і очистіть. Наріжте на великі скибочки, залийте гарячою водою і доведіть до кипіння.

3 Покладіть в каструлю до овочів легкі, приправити сіллю, додайте лавровий лист і зерна перцю. Готуйте під кришкою на невеликому вогні протягом 1,5 годин. Після приготування злийте рідину в окремий посуд. остудіть її.

4 Що залишився лук очистите, наріжте кубиками. Обсмажте цибулю на вершковому маслі до золотистого кольору.

5 Додайте до цибулі борошно і остигнула рідина. добре перемішайте, щоб не було грудочок. Туди ж додайте за смаком сіль, цукор і оцет, а потім влийте вершки.

6 Легкі поріжте на тонкі смужки і покладіть в соус. Подавайте з картоплею.

7 Смачного!

Подібні рецепти

Свиняче рагу на кісточці

Серце свиняче відварне

М'ясо на кістці дає будь-якої страви насичений смак і аромат. У сезон свіжих овочів вам знадобиться рецепт, як приготувати свиняче рагу на кісточці. Чудовий варіант для сімейного обіду або вечері. опис приготування: Рецепт будь-якого рагу хороший тим, що його можна змінювати в залежності від в...

Свиняче рагу

Свиняче рагу

Люблю прості і нехитрі рецепти. покажу вам, як приготувати свиняче рагу з гарбузом і сочевицею в мультиварці або казанку. ситно, запашний, смачно… Що ще потрібно від м'ясної страви? опис приготування: Готується блюдо простіше простого: швидко підготувати всі інгредієнти і скласти в ємність, що...

Свиняче серце в мультиварці

Свиняче серце в мультиварці

В мультиварке готовить одно удовольствие – просто и быстро. свиняче серце, приготоване в мультиварці, виходить дуже ніжним і соковитим. опис приготування: При бажанні додайте в чашу більше овочів: терту моркву, шматочки картоплі, ви отримаєте ще й гарнір. серце свиняче— 1 штука Цибуля ріпчас...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...