Рецепт Свиняче рагу

Рецепт Свиняче рагу
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Люблю прості і нехитрі рецепти. покажу вам, як приготувати свиняче рагу з гарбузом і сочевицею в мультиварці або казанку. ситно, запашний, смачно… Що ще потрібно від м'ясної страви?

опис приготування:

Готується блюдо простіше простого: швидко підготувати всі інгредієнти і скласти в ємність, щоб поставити гаситися. Більше вашої уваги практично не потрібно.

Раджу вам навчитися готувати кілька варіантів м'ясних рагу, щоб завжди зуміти запропонувати до столу щось ситне і просте.

  • гарбуз мускатний— 1 штука(невелика)
  • капуста калі— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • Свинина— 400-500 грам
  • сочевиця— 200 грам
  • сіль, перець— За смаком
  • Курячий бульйон— 300 мілілітрів
  • приправи— За смаком(розмарин, базилік і т. д.)
свиняче рагу - фото крок 1 Підготуйте продукти. почистіть гарбуз, подрібніть калі, помийте сочевицю. Я брала вже замариноване зі спеціями м'ясо, але ви можете просто натерти шматочок вирізки сіллю і перцем.

свиняче рагу - фото крок 2 Гарбуз поріжте невеликими шматочками, очистіть часник, викладіть це все, а також капусту, сочевицю, розмарин і порізані цибулю в мультиварку або казанок. влийте бульйон, зверху покладіть м'ясо.

свиняче рагу - фото крок 3 В мультиварці готуйте на режимі "; Рагу / Гасіння" про час. За необхідності додавайте воду. М'ясо повинно стати м'яким. Потім його треба дістати і розібрати на волокна.

свиняче рагу - фото крок 4 Поверніть м'ясо в рагу, перемішайте і подавайте до столу. Смачного.

Подібні рецепти

Свиняче рагу на кісточці

Шніцель з грибами

М'ясо на кістці дає будь-якої страви насичений смак і аромат. У сезон свіжих овочів вам знадобиться рецепт, як приготувати свиняче рагу на кісточці. Чудовий варіант для сімейного обіду або вечері. опис приготування: Рецепт будь-якого рагу хороший тим, що його можна змінювати в залежності від в...

Свиняче легке

Свиняче легке

Зізнаюся чесно, що експериментувати з легкими було для мене найскладнішим завданням. До недавнього часу я взагалі не уявляла як їх можна їсти, поки тато не змусив мене їх спробувати. опис приготування: Єдине, що приходить мені в голову, коли я намагаюся порівняти їх з чимось, зефір. Вони дуже ...

Свиняче серце в мультиварці

Свиняче серце в мультиварці

В мультиварке готовить одно удовольствие – просто и быстро. свиняче серце, приготоване в мультиварці, виходить дуже ніжним і соковитим. опис приготування: При бажанні додайте в чашу більше овочів: терту моркву, шматочки картоплі, ви отримаєте ще й гарнір. серце свиняче— 1 штука Цибуля ріпчас...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...