Рецепт Свиняче рагу на кісточці

Рецепт Свиняче рагу на кісточці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
М'ясо на кістці дає будь-якої страви насичений смак і аромат. У сезон свіжих овочів вам знадобиться рецепт, як приготувати свиняче рагу на кісточці. Чудовий варіант для сімейного обіду або вечері.

опис приготування:

Рецепт будь-якого рагу хороший тим, що його можна змінювати в залежності від ваших смакових уподобань і наявності продуктів. Сміливо додавайте будь-які овочі, але обов'язково в такому випадку збільште кількість рідини. Дуже важливо правильно вибрати посуд для рагу, вона повинна бути з товстими стінками, щоб нічого не пригорає. Подавайте рагу з макаронними виробами, це дуже смачно!

  • свинячі ребра— 500 грам
  • морква— 1 штука
  • селера— 1 штука(стебло)
  • часник— 2 зубчики
  • Цибуля— 1 штука
  • Червоний болгарський перець— 1 штука
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • чебрець— 2 штуки(гілочки)
  • помідори— 700 грам
  • Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок
  • Червоне вино— 0,5 склянки
  • Червоний перець— 1 щіпка
1 У казанку з товстим дном розігрійте масло. Обсмажте в ньому свинячі ребра до золотистого кольору з усіх боків, посоліть їх в процесі. Викладіть їх в інший посуд.

2 Часник наріжте тонкими пластинами, морква, солодкий перець і селера - кубиками, а цибулю дрібно наріжте.

3 Всі овочі відправте в посуд, де обсмажувалися ребра. додайте 0,5 чайної ложки солі. близько 5-6 хвилин тушкуйте їх, постійно помішуючи.

4 Потім додайте вино, лавровий лист, чебрець, 0,5 чайної ложки солі і гострий червоний перець. Гасіть пару хвилин, поки більша частина вина не випарується.

5 Помідори-вершки роздавите руками, якщо вони невеликого розміру. Або наріжте на частини. Відправте їх разом з м'ясом в казанок, додайте 1,5 склянки води.

6 Доведіть до кипіння рагу, потім зменшіть вогонь і тушкуйте близько 2 годин до готовності м'яса. Воно повинно легко відділятися від кістки. перед подачею кістки я видаляю.

Подібні рецепти

Свиняче рагу

Рисова локшина з овочами і морепродуктами

Люблю прості і нехитрі рецепти. покажу вам, як приготувати свиняче рагу з гарбузом і сочевицею в мультиварці або казанку. ситно, запашний, смачно… Що ще потрібно від м'ясної страви? опис приготування: Готується блюдо простіше простого: швидко підготувати всі інгредієнти і скласти в ємність, що...

Свиняче легке

Свиняче легке

Зізнаюся чесно, що експериментувати з легкими було для мене найскладнішим завданням. До недавнього часу я взагалі не уявляла як їх можна їсти, поки тато не змусив мене їх спробувати. опис приготування: Єдине, що приходить мені в голову, коли я намагаюся порівняти їх з чимось, зефір. Вони дуже ...

Свиняче серце в мультиварці

Свиняче серце в мультиварці

В мультиварке готовить одно удовольствие – просто и быстро. свиняче серце, приготоване в мультиварці, виходить дуже ніжним і соковитим. опис приготування: При бажанні додайте в чашу більше овочів: терту моркву, шматочки картоплі, ви отримаєте ще й гарнір. серце свиняче— 1 штука Цибуля ріпчас...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...