Рецепт Свинячі ковбаски з сочевицею

Рецепт Свинячі ковбаски з сочевицею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування свинячих ковбасок з сочевицею. В Італії Новий рік без цієї страви не обходиться.

опис приготування:

У приготуванні страви дуже добре поєднується свинина і сочевиця. Рясна кількість спецій надають страві відмінний смак. З інгредієнтами можна експериментувати.

  • Ковбаски зі свинини— 500 грам
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Винний оцет— 40 мілілітрів
  • брокколі— 400 грам
  • Масло оливкове— 120 мілілітрів
  • помідори— 200 грам
  • сік лимонний— 20 мілілітрів
  • петрушка— 10 грам
  • чебрець— 3 грами
  • Зелена сочевиця— 200 грам
  • обкладинка— 1 штука
  • часнику— 3 зубчики
Свинячі ковбаски з сочевицею - фото крок 1 1. Спочатку приготуємо сальсу. Обшпарюємо кілька помідорів, очищаємо від шкірки і нарізаємо маленькими кубиками. Дрібно нарізаємо часник, цибуля, перець чилі. Злегка підігріваємо на сковороді оливкове масло, і все це висипаємо на сковороду. хвилин 10 смажимо на маленькому вогні. Потім вогонь збільшуємо і вливаємо ложку оцту. Вогонь зменшуємо і ложем сюди помідори. На півгодини залишаємо, помішуючи.

Свинячі ковбаски з сочевицею - фото крок 2 2. тепер сочевиця. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Сочевицю ложем в каструлю і заливаємо водою (1 літр), сюди ж часник і лавровий лист. У чашку ложем листочки петрушки. Стебла до сочевиці і стави каструлю на плиту. варимо 20 хвилин. Зайву воду зливаємо, виймаємо стебла, часник розтовкти і покласти назад, додаємо оливкового масла і ложку оцту, петрушку. Перемішуємо і солимо.

Свинячі ковбаски з сочевицею - фото крок 3 3. готуємо ковбаски. Обмащуємо їх оливковою олією, викладаємо у форму, і хвилин 25 ставимо в духовку. У великій каструлі зварити броколі. Процідити через друшляк, і заправляємо оливковою олією і соком лимона.

Свинячі ковбаски з сочевицею - фото крок 4 4. З готової вже сальси виймаємо паличку кориці. На тарілку викладаємо сочевицю і ковбаску.

Подібні рецепти

Свинячі ковбаски в тесті

Розсольник з фрикадельками і сочевицею

Соски в тесті, котлети в тісті - це наша улюблена випічка ще з дитинства. Ви можете використовувати будь-які ковбаски або сосиски (саморобні, покупні). розповім, як приготувати свинячі ковбаски в тесті. опис приготування: Для цього рецепта використовую свинячі ковбаски в кишці, що самостійно о...

Такос з сочевицею

Такос з сочевицею

Тако - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою закуску з коржі тортільяс, згорнутої конвертиком і заповненої різноманітною начинкою. опис приготування: Сочевиця дуже ситна і корисна, тому звичайна закуска з нею перетворюється в живильне блюдо, багате білками і клітковиною. оливкового...

Свинячі котлети з гарбузовим паштетом

Свинячі котлети з гарбузовим паштетом

Свинячі котлети з гарбузовим паштетом - це дуже оригінальне блюдо, яке підійде і для святкового застілля, і для швидкого обіду в колі сім'ї. Котлета виходить незвичайною і дуже смачною. опис приготування: Ця страва я б ще назвала стейком з гарбузової начинкою, оскільки готується воно не з фарш...

Свинячі котлети з рисом і овочами

Свинячі котлети з рисом і овочами

Рецепт приготування страви під назвою "; Медальйони ";. Азіатське святкову страву для всієї родини. опис приготування: Обсмажити в сковороді з маслом: дрібно нарізану цибулю, морквину порізану соломкою і червоний перець. Через кілька хвилин додати відварний рис басматі (10 хвилин в киплячій пі...

Свинячі відбивні з ананасом і рисом

Свинячі відбивні з ананасом і рисом

Поповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную цим чудовим рецептом за мотивами азіатської кухні. Приголомшливе поєднання інгредієнтів, нескладний процес і непередаваний смак - ось, що вас чекає. опис приготування: Вашій увазі представляю покрокові рекомендації, як приготувати свинячі відбивні з...