Рецепт Свинячі медальйони з апельсиновим соусом

Рецепт Свинячі медальйони з апельсиновим соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Страви зі свинини завжди виходять дуже смачними і ситними. Саме тому вона зайняла гідне місце на столах у багатьох сім'ях. Пропоную спробувати ще один варіант приготування цього м'яса.


опис приготування:

Смачно і просто. Поріжте м'ясо невеликими шматками, поперчіть, сіль і obvalâjte в муках. Потім обсмажте на сковороді з двох сторін. Подрібніть часник і обсмажте протягом хвилини на сковороді від м'яса. Додайте апельсиновий і лимонний соки і доведіть до кипіння, потім проваріть хвилин 5-7 до загустіння. М'ясо подавайте на стіл, полив соусом і прикрасивши зеленою цибулею. Смачного!

  • свиняча вирізка— 500 грам
  • лимон— 1 штука
  • апельсин— 3 штуки
  • часник— 1 зубчик
  • борошно— За смаком
  • спеції— За смаком
  • Зелена цибуля— За смаком(для прикраси)
Свинячі медальйони з апельсиновим соусом - фото крок 1 М'ясо наріжте невеликими шматками і притисніть рукою, щоб вони стали тоншими.

Свинячі медальйони з апельсиновим соусом - фото крок 2 Кожен шматок поперчіть, сіль і obvalâjte в муках.

Свинячі медальйони з апельсиновим соусом - фото крок 3 Розігрійте на сковороді олію і обсмажте м'ясо з двох сторін по 2-3 хвилини з кожного боку.

Свинячі медальйони з апельсиновим соусом - фото крок 4 Видавіть з апельсинів стакан, а з лимона 2 столових ложки соку. Подрібніть часник і обсмажте протягом хвилини на сковороді від м'яса. Додайте соки і доведіть до кипіння, потім проваріть хвилин 5-7 до загустіння. М'ясо подавайте на стіл, полив соусом і прикрасивши зеленою цибулею.

Подібні рецепти

Свинячі медальйони з чорносливом

Шоколадні вареники

Свинячі медальйони з чорносливом — це не дуже складний, але дуже цікавий спосіб приготування свинини. Рецепт французької традиційної кухні. опис приготування: Якщо хочете приготувати зі свинини щось складніше котлет або гуляшу, то рекомендую приготувати свинячі медальйони з чорносливом. Блюдо ...

Свинячі медальйони з гарніром

Свинячі медальйони з гарніром

Найбільше моєму улюбленому подобається свинина. Він любить її в будь-якому вигляді, але найкраще у вигляді апетитних і соковитих шматочків м'яса. Я підтримую його пристрасть, і тому знайшла нове блюдо. Знайомтеся! опис приготування: Тепер я і з вами поділюся тим, як приготувати свинячі медальй...

Свинячі відбивні з гранатовим соусом

Свинячі відбивні з гранатовим соусом

Свинина відмінно поєднується з фруктами, тому сміливо використовуйте їх для приготування соусу або гарніру. розповім, як приготувати свинячі відбивні з гранатовим соусом. опис приготування: Відбивні спершу обсмажують до готовності, потім на основі жиру роблять соус з додаванням гранатового сок...

Свинячі реберця з імбирним соусом

Свинячі реберця з імбирним соусом

Якщо ви шукаєте нескладний і апетитний варіант, як приготувати свинячі реберця, з імбирним соусом і персиковим джемом обов'язково варто спробувати. впевнена, вам така ідея припаде до душі. опис приготування: Цей рецепт цікавий тим, що соус виходить дивно пікантним. поєднання імбиру, персика, ч...

Свинячі реберця з гострим соусом

Свинячі реберця з гострим соусом

Для любителів побалувати себе пряним і гострим є у мене відмінний рецепт свинячих реберець з гострим соусом. Спершу змастіть їх гострим соусом, а потім відправте запікатися в духову шафу. приступимо! опис приготування: Реберця відмінно поєднуються з овочами, холодним пивом, наприклад. А взагал...