Рецепт Свинячі медальйони з гарніром
Найбільше моєму улюбленому подобається свинина. Він любить її в будь-якому вигляді, але найкраще у вигляді апетитних і соковитих шматочків м'яса. Я підтримую його пристрасть, і тому знайшла нове блюдо. Знайомтеся!
опис приготування:
Тепер я і з вами поділюся тим, як приготувати свинячі медальйони з гарніром. Їх ми будемо подавати з картопляним пюре і брюссельською капустою. У страві також буде соус. Так що за 40 хвилин ви підготуєте повноцінна вечеря. Він підійде для романтичної вечері або свята з вашими друзями. раджу!
- свиняча вирізка— 1 штука
- Luk-salotų— 1 штука
- Картопля— 3 штуки
- Брюссельська капуста— 300 грам
- вершки— 120 мілілітрів
- Яблучний оцет— 60 мілілітрів
- чебрець, гілочка— 3 штуки
- зернова гірчиця— 2 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Оливкова олія— 3 чайних ложки
Потім картопля растолчіте в пюре з ложкою вершків, перцем і сіллю.
Тим же часом капусту відправте запікатися при 200 градусах в духовку. Додайте до капусти сіль, перець і ложку масла. запікайте овочі 16 хвилин.
А поки на сковороді з маслом обсмажити медальйони з кожного боку по 4 хвилини. Потім м'ясо приберіть на серветку, щоб пішов зайвий жир.
У сковороді знову розігрійте масло. додайте цибулю. обсмажте його 2 хвилини, помішуючи. Влийте оцет і додайте чебрець. Через хвилину влийте гірчицю і вершки. Доведіть соус до кипіння, а потім готуйте його 3 хвилини, помішуючи. Після цього свинину прогрійте в цьому соусі, поливаючи її.
Подавайте медальйони з пюре і капустою. М'ясо полийте соусом. Смачного!
Подібні рецепти
Свинячі медальйони в соєвому соусі
Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...
Свинячі медальйони з апельсиновим соусом
Страви зі свинини завжди виходять дуже смачними і ситними. Саме тому вона зайняла гідне місце на столах у багатьох сім'ях. Пропоную спробувати ще один варіант приготування цього м'яса. опис приготування: Смачно і просто. Поріжте м'ясо невеликими шматками, поперчіть, сіль і obvalâjte в муках. ...
Свинячі медальйони з чорносливом
Свинячі медальйони з чорносливом — це не дуже складний, але дуже цікавий спосіб приготування свинини. Рецепт французької традиційної кухні. опис приготування: Якщо хочете приготувати зі свинини щось складніше котлет або гуляшу, то рекомендую приготувати свинячі медальйони з чорносливом. Блюдо ...
Свиняча вирізка з гарніром
Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...
Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром
Пісна свинина і свіжі овочі - однозначно прекрасний дует для обіду або вечері. Та й невелике сімейне торжество таке блюдо цілком може прикрасити. А особливого клопоту не буде потрібно! опис приготування: Приготоване без зайвих жирів при невисокій температурі запікання, блюдо зберігає всі віта...