Рецепт Свинячі медальйони з гарніром

Рецепт Свинячі медальйони з гарніром
Кількість порцій: 3 Час приготування: 40 хв.
Найбільше моєму улюбленому подобається свинина. Він любить її в будь-якому вигляді, але найкраще у вигляді апетитних і соковитих шматочків м'яса. Я підтримую його пристрасть, і тому знайшла нове блюдо. Знайомтеся!

опис приготування:

Тепер я і з вами поділюся тим, як приготувати свинячі медальйони з гарніром. Їх ми будемо подавати з картопляним пюре і брюссельською капустою. У страві також буде соус. Так що за 40 хвилин ви підготуєте повноцінна вечеря. Він підійде для романтичної вечері або свята з вашими друзями. раджу!

  • свиняча вирізка— 1 штука
  • Luk-salotų— 1 штука
  • Картопля— 3 штуки
  • Брюссельська капуста— 300 грам
  • вершки— 120 мілілітрів
  • Яблучний оцет— 60 мілілітрів
  • чебрець, гілочка— 3 штуки
  • зернова гірчиця— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Оливкова олія— 3 чайних ложки
Свинячі медальйони з гарніром - фото крок 1 Очищений і крупно нарізану картоплю відварити в підсоленій воді до готовності. Капусту розділіть навпіл. Лук перетворите в фарш. Вирізку наріжте медальйонами.

Свинячі медальйони з гарніром - фото крок 2 Потім картопля растолчіте в пюре з ложкою вершків, перцем і сіллю.

Свинячі медальйони з гарніром - фото крок 3 Тим же часом капусту відправте запікатися при 200 градусах в духовку. Додайте до капусти сіль, перець і ложку масла. запікайте овочі 16 хвилин.

Свинячі медальйони з гарніром - фото крок 4 А поки на сковороді з маслом обсмажити медальйони з кожного боку по 4 хвилини. Потім м'ясо приберіть на серветку, щоб пішов зайвий жир.

Свинячі медальйони з гарніром - фото крок 5 У сковороді знову розігрійте масло. додайте цибулю. обсмажте його 2 хвилини, помішуючи. Влийте оцет і додайте чебрець. Через хвилину влийте гірчицю і вершки. Доведіть соус до кипіння, а потім готуйте його 3 хвилини, помішуючи. Після цього свинину прогрійте в цьому соусі, поливаючи її.

Свинячі медальйони з гарніром - фото крок 6 Подавайте медальйони з пюре і капустою. М'ясо полийте соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі відбивні з гарніром

Свинячі медальйони в соєвому соусі

Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...

Свинячі медальйони з апельсиновим соусом

Свинячі медальйони з апельсиновим соусом

Страви зі свинини завжди виходять дуже смачними і ситними. Саме тому вона зайняла гідне місце на столах у багатьох сім'ях. Пропоную спробувати ще один варіант приготування цього м'яса. опис приготування: Смачно і просто. Поріжте м'ясо невеликими шматками, поперчіть, сіль і obvalâjte в муках. ...

Свинячі медальйони з чорносливом

Свинячі медальйони з чорносливом

Свинячі медальйони з чорносливом — це не дуже складний, але дуже цікавий спосіб приготування свинини. Рецепт французької традиційної кухні. опис приготування: Якщо хочете приготувати зі свинини щось складніше котлет або гуляшу, то рекомендую приготувати свинячі медальйони з чорносливом. Блюдо ...

Свиняча вирізка з гарніром

Свиняча вирізка з гарніром

Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...

Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром

Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром

Пісна свинина і свіжі овочі - однозначно прекрасний дует для обіду або вечері. Та й невелике сімейне торжество таке блюдо цілком може прикрасити. А особливого клопоту не буде потрібно! опис приготування: Приготоване без зайвих жирів при невисокій температурі запікання, блюдо зберігає всі віта...