Рецепт Свинячі ніжки по-вірменськи

Рецепт Свинячі ніжки по-вірменськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 дн. 6 г. 0 хв.
Якщо ви сміливо відносите себе до любителів субпродуктів, тоді обов'язково зверніть увагу на цей досить простий, але вельми оригінальний варіант, як приготувати свинячі ніжки по-вірменськи.

опис приготування:

Цей рецепт приготування свинячих ніжок по-вірменськи цікавий не тільки смаком готового блюда, але і самим процесом. І хоч він займає чимало часу, результатом ви обов'язково залишитеся задоволені. Подавати до столу ніжки можна з улюбленим соусом — гострим томатним або часниковим, наприклад.

  • свинячі ніжки— 2 штуки
  • сіль— 3 Ст. ложки(+ 1 в маринад)
  • оцет— 2 Ст. ложки
  • часник— 3-5 зубчиків
  • Лавровий лист— 2-4 штук
  • Перець горошком— 1 щіпка
  • зелень— 1 За смаком
Свинячі ніжки по-вірменськи - фото крок 1 1. Для початку очистіть ніжки і вимийте їх під проточною водою.

Свинячі ніжки по-вірменськи - фото крок 2 2. Кожну акуратно розрубати навпіл.

Свинячі ніжки по-вірменськи - фото крок 3 3. Викладіть в каструлю, залийте холодною водою. Міняйте періодично воду, поки вона не стане абсолютно прозорою.

Свинячі ніжки по-вірменськи - фото крок 4 4. Тепер свинячі ніжки по-вірменськи в домашніх умовах потрібно відварити. Залийте в каструлю чисту воду, надішліть на вогонь. Після закипання варіть близько двох годин.

Свинячі ніжки по-вірменськи - фото крок 5 5. В окремій ємності приготуйте розсіл — рішення в 1 літрі води 3 ложки солі. Опустіть туди ніжки на пару хвилин, а потім швидко промийте під проточною водою.

Свинячі ніжки по-вірменськи - фото крок 6 6. Останній процес, який включає в себе рецепт приготування свинячих ніжок по-вірменськи — це маринад. Підготуйте ще одну ємність з літром води. Додайте туди ложку солі, оцет, часник, перець, лавровий лист, трохи зелені. Опустіть ніжки в маринад і залиште на 10-12 годин. Після приберіть в холодильник ще на день приблизно.

Свинячі ніжки по-вірменськи - фото крок 7 7. От і все, тепер ви знаєте, як зробити свинячі ніжки по-вірменськи. дуже апетитні, пікантні і смачні.

Подібні рецепти

Свинячі ковбаски в тесті

Тушкована індичка в сметанному соусі

Соски в тесті, котлети в тісті - це наша улюблена випічка ще з дитинства. Ви можете використовувати будь-які ковбаски або сосиски (саморобні, покупні). розповім, як приготувати свинячі ковбаски в тесті. опис приготування: Для цього рецепта використовую свинячі ковбаски в кишці, що самостійно о...

Свинячі котлети з гарбузовим паштетом

Свинячі котлети з гарбузовим паштетом

Свинячі котлети з гарбузовим паштетом - це дуже оригінальне блюдо, яке підійде і для святкового застілля, і для швидкого обіду в колі сім'ї. Котлета виходить незвичайною і дуже смачною. опис приготування: Ця страва я б ще назвала стейком з гарбузової начинкою, оскільки готується воно не з фарш...

Свинячі медальйони з апельсиновим соусом

Свинячі медальйони з апельсиновим соусом

Страви зі свинини завжди виходять дуже смачними і ситними. Саме тому вона зайняла гідне місце на столах у багатьох сім'ях. Пропоную спробувати ще один варіант приготування цього м'яса. опис приготування: Смачно і просто. Поріжте м'ясо невеликими шматками, поперчіть, сіль і obvalâjte в муках. ...

Свинячі медальйони з чорносливом

Свинячі медальйони з чорносливом

Свинячі медальйони з чорносливом — це не дуже складний, але дуже цікавий спосіб приготування свинини. Рецепт французької традиційної кухні. опис приготування: Якщо хочете приготувати зі свинини щось складніше котлет або гуляшу, то рекомендую приготувати свинячі медальйони з чорносливом. Блюдо ...

Свинячі медальйони з гарніром

Свинячі медальйони з гарніром

Найбільше моєму улюбленому подобається свинина. Він любить її в будь-якому вигляді, але найкраще у вигляді апетитних і соковитих шматочків м'яса. Я підтримую його пристрасть, і тому знайшла нове блюдо. Знайомтеся! опис приготування: Тепер я і з вами поділюся тим, як приготувати свинячі медальй...