Рецепт Свинячі реберця на багатті

Рецепт Свинячі реберця на багатті
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 16 г. 0 хв.
Вам набридли звичайні шашлики, а організм вимагає м'яса? Давайте спробуємо приготувати свинячі реберця на багатті! ніжні, ароматні, в гостро-солодкому соусі — незабутнє поєднання.

опис приготування:

Реберця треба замаринувати на ніч, а потім смажити на багатті. З реберцями добре подавати свіжі овочі, печена картопля і, звичайно ж, свіжу зелень. Смачного!

  • Свинячі реберця— 1 кілограм
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • рідкий мед— 3  Ст. ложки
  • Паприка або гострий перець— 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус— 6 Ст. ложок
  • апельсин— 1 штука
Свинячі реберця на багатті - фото крок 1 Для приготування свинячих реберець на багатті нам знадобиться багато м'яса, хороша компанія і не менш хороша погода. Для початку нам потрібно буде приготувати маринад, в якому ми будемо вимочувати м'ясо. У миску потрібно буде вилити соєвий соус, мед до них додаємо сіль, перець, все гарненько перемішуємо. Тепер до маринаду потрібно вичавити сік з апельсина, а що залишилася від нього м'якоть і скоринку нарізаємо кільцями.

Свинячі реберця на багатті - фото крок 2 Реберця промиваємо від крові, що я, щоб потім нам не попалося осколків від кісток. Реберця замочуємо в маринаді, зверху укладаємо апельсини і залишаємо м'ясо на мінімум 5 годин, в ідеалі — на ніч.

Свинячі реберця на багатті - фото крок 3 А тепер приступаємо до самої відповідальної частини рецепта приготування свинячих реберець на багатті, а саме вибирайте на природу і розводимо багаття. на шампури, покладені поруч один з одним або на решітку викладаємо замариновані реберця.

Свинячі реберця на багатті - фото крок 4 Нагадаю, що реберця ми почнемо піч тільки тоді, коли в мангалі залишаться тільки вугілля, а не відкритий вогонь. Реберця потрібно періодично перевертати і поливати маринадом. Реберця обсмажуємо до рум'яної скоринки.

Подібні рецепти

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Яєчня в батоні

Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...

Свинячі реберця смажені з цибулею

Свинячі реберця смажені з цибулею

все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній се...

Свинячі реберця смажені

Свинячі реберця смажені

Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець! опис приготування: Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розпові...

Свинячі реберця барбекю

Свинячі реберця барбекю

Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...