Рецепт Свинячі реберця на грилі
Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати!
опис приготування:
Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній сезон це блюдо — саме популярне, мабуть. накраєш овочів, келишок доброго світлого пива наллєш, реберець пожежі — брат… Оцініть самі!
- Свинячі реберця— 800 грам
- Лавровий лист— 1-2 штук
- перець— 4 штуки(в горошинах)
- бутони гвоздики— 3 штуки
- Томатна паста— 1 Склянка
- оцет— 2 Ст. ложки
- орегано— 1 Ст. ложка(сушений)
- часник— 1 зубчик
- Маринований гострий перчик— 1 штука
- Соєвий соус— 1 Ст. ложка
- вустерський соус— 1 Чайна ложка
2. Беремо велику каструлю, кладемо в неї лавровий лист, запашний перець і гвоздику. На приправи викладаємо реберця і заливаємо все водою. Доводимо воду до кипіння, потім зменшуємо вогонь. Варимо реберця до готовності (для молодого м'яса - приблизно 45 хвилин, для більш дорослих свинячих реберець - близько 1 годину).
3. Поки реберця варяться, розігріваємо гриль і готуємо соус. У піалу або миску вливаємо томатну пасту, соєвий соус, вустерский соус і оцет. додаємо орегано, подрібнений часник і, якщо любите погостріше, маринований перчик. Будьте обережні з гострим перцем, не переборщіть і не забудьте видалити з нього насіння! Перемішуємо всі компоненти до отримання однорідної маси. Готовий соус можна трохи поварити на слабкому вогні, але необов'язково.
4. Готові свинячі реберця обсушуємо, змащуємо соусом і відправляємо на гриль. обсмажуємо по 10 хвилин з кожного боку, періодично перевертаючи, щоб вони не згоріли.
5. Свинячі реберця готові! Смачного!
Подібні рецепти
Шарлотка з чорницею і яблуками
Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...
Свинячі відбивні з цибулею на грилі
Рецепт приготування смажених на грилі свинячих відбивних з цибулею і гірчицею. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури, злегка змастити маслом грати. Перемішати цибулю з 2 чайними ложками олії. Викласти Лукнов грилі. смажити, перевертаючи один раз, від 6 до 8 хвилин. Загорну...
Свинячі реберця барбекю
Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...
Свинячі реберця гарячого копчення
Копчення відомо людству не один десяток років. Адже завдяки йому м'ясо та інші продукти можуть зберігатися тривалий час. Тому є різні народні рецепти ще з давніх часів. опис приготування: Внесу в цю справу і я свою лепту. вивчіть, як приготувати свинячі реберця гарячого копчення. Якщо у вас є ...
Свинячі реберця смажені з цибулею
все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...