Рецепт Свинячі реберця на мангалі

Рецепт Свинячі реберця на мангалі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Свинячі реберця, приготовані на мангалі - прекрасний варіант для обіду на природі. Крім того, їх можна подавати в якості закуски до пива. готуємо!

опис приготування:

Пропоную вашій увазі досить простий рецепт приготування свинячих реберець на мангалі. Реберця виходять дуже смачними, соковитими і ароматними. Спробуйте і оцініть самі!

  • Свинячі реберця— 2,5 кілограма
  • кетчуп— 1 Склянка
  • сік— 0,5 склянки(гранатовий або вишневий)
  • Винний оцет— 2 Ст. ложки
  • мед— 2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 4 Ст. ложки
  • часник— 3 зубчики
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Свинячі реберця на мангалі - фото крок 1 1. Ретельно промиваємо реберця, вирізаємо жилки і плівки. Обсушуємо реберця паперовими рушниками, потім нарізаємо на порційні шматочки.

Свинячі реберця на мангалі - фото крок 2 2. У піалу або миску видавлюємо часник.

Свинячі реберця на мангалі - фото крок 3 3. готуємо маринад. У посуд з подрібненим часником вливаємо кетчуп, сік і оцет. Додаємо масло і мед. солимо, перчим. Далі перемішуємо всі компоненти до однорідності маси.

Свинячі реберця на мангалі - фото крок 4 4. Свинячі реберця заливаємо отриманим маринадом, перемішуємо. Ставимо в холодильник маринуватися як мінімум на 3 годину (а краще на добу).

Свинячі реберця на мангалі - фото крок 5 5. Замариновані реберця кладемо на решітку і відправляємо на мангал. Обсмажуємо з кожного боку, періодично перевертаючи і поливаючи маринадом. Смажаться реберця від 20 до 40, в залежності від розміру ребер і кількості м'яса на них. Реберця вважаються готовими, коли корочка на м'ясі добре зарум'яниться, а сік з нього виходить прозорий.

Свинячі реберця на мангалі - фото крок 6 5. Готові свинячі реберця знімаємо з решітки і подаємо до столу! Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом

Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...

Свинячі реберця смажені з цибулею

Свинячі реберця смажені з цибулею

все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній се...

Свинячі реберця смажені

Свинячі реберця смажені

Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець! опис приготування: Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розпові...

Свинячі реберця барбекю

Свинячі реберця барбекю

Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...