Рецепт Свинячі реберця (ніжні і дуже соковиті)

Рецепт Свинячі реберця (ніжні і дуже соковиті)
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Не кожен кулінар знає, як приготувати свинячі реберця (ніжні і дуже соковиті) так, щоб вони були з засмаженою скоринкою, але щоб м'ясо виявилося м'яким всередині. Все дуже просто.

опис приготування:

Я завжди задавався питанням, чому в ресторані або кафе свиняче реберця виходить таким м'яким і соковитим. виявляється, у кухарів є свої секрети! І про одне з них я зараз розповім… рецепт простий, а готувати його дуже приємно. Готуйте на здоров'я і пригощайте своїх друзів!

  • Свинячі реберця— 1 кілограм
  • цукор— 2 чайних ложки
  • гвоздика— 5-7 штук
  • Чорний перець горошком— 7-10 штук
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 1 штука
  • імбир— 1 Чайна ложка
  • Мал— 1 Ст. ложка
  • Масло рослинне— 6 Ст. ложок
  • мед— 1 Ст. ложка
  • Перець червоний пекучий— 1 Чайна ложка
  • Часник в гранулах або порошком— 2 чайних ложки
  • цибуля суха (можна не класти)  — 1 Чайна ложка
  • Томатна паста— 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Лавровий лист— 2 штуки
Свинячі реберця (ніжні і дуже соковиті) - фото крок 1 Стрічки реберець наріжте шматочками по 2-4 кісточки.

Свинячі реберця (ніжні і дуже соковиті) - фото крок 2 Покладіть їх в киплячу воду, після чого туди ж додайте головку цибулі, головку часнику (бажано розрізати навпіл), сіль, цукор, гвоздику, чорний перчик горошком, лавровий лист, імбир і рис. Варимо до готовності м'яса, але не перетримуємо до стану, коли відокремлюються кісточки. Я варю 35-40 хвилин.

Свинячі реберця (ніжні і дуже соковиті) - фото крок 3 Робимо суміш для обмазування реберець: рослинна олія, сіль, цукор, червоний пекучий перець мелений, чорний перець мелений, сухий часник, сухий лук, томатну пасту, соєвий соус і мед в кінці.

Свинячі реберця (ніжні і дуже соковиті) - фото крок 4 Ретельно перемішуємо для створення густої маси.

Свинячі реберця (ніжні і дуже соковиті) - фото крок 5 Обмащуємо сумішшю кожен шматок реберець, викладаємо на деко і відправляємо в розігріту духовку на 30-35 хвилин при 200 градусах.

Свинячі реберця (ніжні і дуже соковиті) - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом

Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...

Свинячі реберця смажені з цибулею

Свинячі реберця смажені з цибулею

все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...

Свинячі реберця смажені

Свинячі реберця смажені

Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець! опис приготування: Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розпові...

Свинячі реберця барбекю

Свинячі реберця барбекю

Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...

Свинячі реберця гарячого копчення

Свинячі реберця гарячого копчення

Копчення відомо людству не один десяток років. Адже завдяки йому м'ясо та інші продукти можуть зберігатися тривалий час. Тому є різні народні рецепти ще з давніх часів. опис приготування: Внесу в цю справу і я свою лепту. вивчіть, як приготувати свинячі реберця гарячого копчення. Якщо у вас є ...