Рецепт Свинячі реберця смажені

Рецепт Свинячі реберця смажені
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець!

опис приготування:

Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розповім вам, як швидко і просто приготувати свинячі реберця на сковороді. Я вибрала саме цей спосіб, оскільки він зручніше і зажадає від вас менше тимчасових витрат. Отже, готуємо смажені свинячі реберця на сковороді!

  • Свинячі реберця— 600 грам
  • часник— 6 зубчиків
  • Оливкова олія— 30 мілілітрів
  • Бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки
  • середземноморські трави— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Свинячі реберця смажені - фото крок 1 1. Свинячі реберця добре промиваємо холодною водою, потім обсушуємо паперовими серветками і нарізаємо на порційні шматки. Викладаємо в миску.

Свинячі реберця смажені - фото крок 2 2. Видавлюємо часник за допомогою «чеснокодавкі» або просто дуже дрібно нарізаємо.

Свинячі реберця смажені - фото крок 3 3. Посипаємо реберця сіллю, перцем та іншими приправами. Вливаємо оливкову олію і бальзамічний оцет, додаємо подрібнений часник. Ретельно все перемішуємо, щоб кожне реберце повністю покрилося маринадом. Накриваємо миску кришкою і відправляємо в холодильник на 1-3 годину (а краще - на всю ніч). Періодично перемішуємо реберця, поки вони маринуються.

Свинячі реберця смажені - фото крок 4 4. Коли свинячі реберця гарненько промаринується, розігріваємо на сковороді невелика кількість оливкової олії. У розпечене масло викладаємо реберця і смажимо на середньому вогні до готовності, час від часу перемішуючи. Коли реберця будуть вже майже готові, збільшуємо вогонь - м'ясо повинно зарум'яниться.

Свинячі реберця смажені - фото крок 5 5. Готові реберця викладаємо на блюдо і подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом

Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...

Свинячі реберця смажені з цибулею

Свинячі реберця смажені з цибулею

все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...

Свинячі нирки смажені з цибулею

Свинячі нирки смажені з цибулею

Просте і смачне блюдо для любителів субпродуктів. Приготовані за цим рецептом нирки виходять ніжними, з приємним ароматом підсмаженого лука. Спробуйте! опис приготування: Нирки багаті селеном і вітамінами групи В, в них багато білка і зовсім мало жиру. Перед приготуванням нирки можна вимочуват...

Свинячі ребра смажені

Свинячі ребра смажені

Любителям м'ясних страв апетитні смажені свинячі ребра сподобаються не тільки смаком, але і простотою і легкістю приготування. Свинячі ребра можуть подаватися з салатом або з будь-яким гарніром на ваш смак. опис приготування: смачно, ситно, просто і легко - так можна охарактеризувати це блюдо....

Свинячі реберця барбекю

Свинячі реберця барбекю

Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...