Рецепт Свинячі реберця, смажені на сковороді
Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно.
опис приготування:
Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінно підійде відварна картопля. Мені дуже подобається поєднання свинячих реберець, смажених на сковороді, з гранатовим соусом. І взагалі, соуси здатні дивно урізноманітнити одне і те ж блюдо! Раджу мати на озброєнні кілька фірмових соусів, наприклад, сметанний, томатний і фруктовий і ще багато інших)). Успіхів і приємного апетиту!
- реберця— 400 грам
- базилік сухий— 1 Чайна ложка
- часник— 1 зубчик
- оцет бальзамічний— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
- Масло оливкове— 1-2 Ст. ложок
Ребрышки складываем в миску, поливаем маслом, оцтом, додаємо спеції і часник.
Тщательно перемешать и поставить в холодильник на час.
Ребрышки обжарить на сильном огне в оливковом масле со всех сторон до готовности. Це займе 25 хвилин.
Смачного!
Подібні рецепти
Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом
Свинячі реберця, смажені на сковороді - це не тільки дуже смачно, але і швидко. Приготуйте реберця, слідуючи цим рецептом, і переконайтеся самі! опис приготування: Пропоную вам ознайомитися з дуже простим і порівняно швидким способом приготування свинячих реберець. Рецепт свинячих реберець на ...
Свинячі реберця смажені
Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець! опис приготування: Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розпові...
Свинячі реберця смажені з цибулею
все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...
Свинячі ребра смажені
Любителям м'ясних страв апетитні смажені свинячі ребра сподобаються не тільки смаком, але і простотою і легкістю приготування. Свинячі ребра можуть подаватися з салатом або з будь-яким гарніром на ваш смак. опис приготування: смачно, ситно, просто і легко - так можна охарактеризувати це блюдо....
Свинячі нирки смажені з цибулею
Просте і смачне блюдо для любителів субпродуктів. Приготовані за цим рецептом нирки виходять ніжними, з приємним ароматом підсмаженого лука. Спробуйте! опис приготування: Нирки багаті селеном і вітамінами групи В, в них багато білка і зовсім мало жиру. Перед приготуванням нирки можна вимочуват...