Рецепт Свинячі реберця, тушеные в казане

Рецепт Свинячі реберця, тушеные в казане
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочу с вами поделиться простым рецептом свиных ребрышек, тушеных в казане. Дуже смачно виходить, потому что в казане мясо и жарится, и тушится одновременно, остается мягким и сочным!

опис приготування:

Хочу сказати, что этот несложный в готовке рецепт приготовления свиных ребрышек тушеных в казане хорош тем, что все зависит от ваших предпочтений. Любите пожирнеелейте больше масла, любите подливу — додайте більше води. А уж как долго можно экспериментировать с приправами… словом, есть где развернуться! Так что я рассказываю, как сделать свиные ребрышки, тушеные в казане, і сподіваюся, вы не побоитесь дать волю своей фантазии!

  • реберця свинячі— 600 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
Свинячі реберця, тушеные в казане - фото крок 1 1. Отже, ребрышки делим на порционные части, и в казане обжариваем со всех сторон до золотистой корочки на растительном масле. Крышкой не закрываем.

Свинячі реберця, тушеные в казане - фото крок 2 2. Поки м'ясо готується, лук и чеснок мелко шинкуем. Добавим лук и обжарим с мясом до прозрачности.

Свинячі реберця, тушеные в казане - фото крок 3 3. Теперь всыпаем чеснок и выбранные вами специи. вогонь зменшуємо, добавляем чуть водички, і під кришкою тушкуємо.

Свинячі реберця, тушеные в казане - фото крок 4 4. Когда мясо начнет легко отходить от кости, — реберця готові! Рекомендую подавать с картофелем!

Подібні рецепти

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Осетинський пиріг з сиром і сиром

Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...

Свинячі реберця смажені з цибулею

Свинячі реберця смажені з цибулею

все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній се...

Свинячі реберця смажені

Свинячі реберця смажені

Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець! опис приготування: Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розпові...

Свинячі реберця барбекю

Свинячі реберця барбекю

Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...