Рецепт Свинячі реберця в кефірної маринаді

Рецепт Свинячі реберця в кефірної маринаді
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Свинячі реберця в кефірної маринаді — ще один оригінальний спосіб приготування свинячих реберець. Реберця виходять дуже соковитими, ароматними і ситними — то, що треба для гарного обіду або вечері.

опис приготування:

реберця — дуже класна штука. З їх приготуванням взагалі не треба возитися — замаринував в чому-небудь, засунув в духовку, почекав годину — Усе, можна їсти. Тобто, вся складність — у виборі маринаду. В даному випадку я запікала свинячі реберця в кефірної маринаді — вийшло дуже здорово, реберця виходять соковитими і, завдяки травам і спецій, ароматними. Відмінний ситний обід або вечерю, я вважаю. простий, але смачний і ситний.

  • Свинячі реберця— 650 грам
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • кефір— 1 Склянка
  • часник— 4 зубчики
  • імбир (шматочок 1 см)  — 1 штука
  • петрушка, Braai— — За смаком
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • перець мелений— 1 Чайна ложка
Свинячі реберця в кефірної маринаді - фото крок 1 Корінь імбиру і часник дрібно натираємо (часник можна видавити через давилку).

Свинячі реберця в кефірної маринаді - фото крок 2 зелень (кінзу і петрушку) дрібно рубаємо.

Свинячі реберця в кефірної маринаді - фото крок 3 У формі для запікання змішуємо всі інгредієнти для маринаду — часник, імбир, зелень, гірчицю, сіль і перець.

Свинячі реберця в кефірної маринаді - фото крок 4 Заливаємо все це справа кефіром, гарненько перемішуємо.

Свинячі реберця в кефірної маринаді - фото крок 5 Кладемо реберця в отриманий маринад і залишаємо там години на 3-4.

Свинячі реберця в кефірної маринаді - фото крок 6 Коли реберця замаринується, їх потрібно буде дістати з маринаду і викласти в злегка змащену маслом форму для запікання. Зверху накриваємо реберця фольгою — щоб не пригоріли. запікаємо 30 хвилин при 200 градусах, потім фольгу видаляємо, а реберця запікаємо ще 20-25 хвилин. Коли реберця запікаються без фольги, час від часу їх можна поливати виділяється в формі соком — буде смачніше.

Свинячі реберця в кефірної маринаді - фото крок 7 Готові запечені реберця виглядають приблизно так.

Свинячі реберця в кефірної маринаді - фото крок 8 Подаємо в гарячому вигляді з улюбленим гарніром і салатом. Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі реберця в маринаді

Запечені свинячі реберця в духовці

Існує безліч рецептів приготування реберець, але я все ж наважуся запропонувати ще один. Секрет цього рецепта в тому, що ребра спочатку відварюються, а потім вже маринуються і запікаються! опис приготування: За цим рецептом можна готувати не тільки свинячі, але і яловичі, телячі ребра теж. Рец...

Свинячі реберця-гриль в маринаді

Свинячі реберця-гриль в маринаді

Свинячі реберця на грилі готує мій чоловік. Спочатку він любовно складає маринад і ретельно промазує м'ясо. Але найкращий момент, коли реберця відправляються на гриль і всі з нетерпінням чекають їх! опис приготування: Відмінна ідея приготувати свинячі реберця на грилі для великої компанії бу...

Свинячі відбивні в маринаді з сальсою

Свинячі відбивні в маринаді з сальсою

Рецепт приготування свинячих відбивних в маринаді з соку лайма, меду, червоної цибулі, халапеньо, часнику і оливкового масла, обсмажених на грилі, з сальсою з ананасів, манго, помідора, лука і кінзи. опис приготування: Це незвичайне яскраве літнє блюдо безсумнівно вам сподобається. На гарнір д...

Свинячі реберця барбекю

Свинячі реберця барбекю

Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...

Свинячі реберця гарячого копчення

Свинячі реберця гарячого копчення

Копчення відомо людству не один десяток років. Адже завдяки йому м'ясо та інші продукти можуть зберігатися тривалий час. Тому є різні народні рецепти ще з давніх часів. опис приготування: Внесу в цю справу і я свою лепту. вивчіть, як приготувати свинячі реберця гарячого копчення. Якщо у вас є ...