Рецепт Свинячі реберця з баклажанами
Смачне і незвичайне блюдо, виготовлене за мотивами азіатської кухні.
опис приготування:
Страви східної кухні останнім часом дуже популярні. Давайте скористаємося деякими прийомами кулінарії, і приготуємо страву з азіатськими нотками. Рецепт приготування свинячих реберець з баклажанами — це те, що нам потрібно. Особливих труднощів не передбачається, продукти все цілком доступні, потрібно лише бажання Сподіваюся, що цей рецепт приготування свинячих реберець з баклажанами з фото цілком доступно і ясно покаже вам, як готувати. Успіху і нових відкриттів в кулінарії!
- Свинячі реберця— 1200 грам
- баклажани— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Перець солодкий— 1 штука
- Імбир тертий свіжий— 1 Ст. ложка
- часник— 2-3 зубчиків
- Соєвий соус— 5 Ст. ложок
- Рослинна олія— 4-5 Ст. ложок
- крохмаль— 2 Ст. ложки
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 2 щіпки
- вино біле— 2 Ст. ложки
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
Тепер додаємо крохмаль, ще раз добре перемішуємо ребра і відставляємо хвилин на 20 в сторонку.
Поки реберця маринуються, займемося баклажанами. Ріжемо їх на ось такі скибочки, товщиною близько 1 см. Потім замочуємо в солоній воді.
готуємо соус. Для цього змішуємо залишився кількість соєвого соусу, чайну ложку масла і третина склянки води.
Нарізаємо цибулю і перець. подрібнюємо часник, імбир натираємо на тертці.
Тепер нам необхідно зайнятися обжаркой ребер. Наливаємо в казан або сковороду з високими бортиками рослинне масло, розігріваємо і викладаємо для обсмажування реберця.
Обсмажуємо ребра ось до такого результату. Після обсмажування ребра відкладаємо в окремий посуд.
У маслі, що залишився після обсмажування ребер, обсмажуємо попередньо промиті від сольового розчину і підсушені шматочки баклажан. Обсмажені баклажани прибираємо з казана.
Обсмажуємо в маслі цибулю, часник і імбир.
Як тільки цибуля підрум'яниться, додаємо томатну пасту, підготовлений соус і цукор. Доводимо до кипіння весь час помішуючи.
Як тільки маса почне густіти, додаємо в неї обсмажені реберця і баклажани.
Ретельно перемішуємо приблизно 1 хвилину, потім додаємо солодкий перець
додаємо вино, перемішуючи готуємо ще хвилинку-другу і все, наше блюдо готово.
Подібні рецепти
Курка в сметанному соусі
Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...
Свинячі реберця смажені з цибулею
все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...
Свинячі реберця на грилі
Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній се...
Свинячі реберця смажені
Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець! опис приготування: Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розпові...
Свинячі реберця барбекю
Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...