Рецепт Свинячі реберця з гострим соусом

Рецепт Свинячі реберця з гострим соусом
Кількість порцій: 5 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Для любителів побалувати себе пряним і гострим є у мене відмінний рецепт свинячих реберець з гострим соусом. Спершу змастіть їх гострим соусом, а потім відправте запікатися в духову шафу. приступимо!

опис приготування:

Реберця відмінно поєднуються з овочами, холодним пивом, наприклад. А взагалі, вони тануть у роті. Дуже смачні! Гостроту регулюйте за смаком, зменшуючи або збільшуючи кількість імбиру.

  • свинячі ребра— 1,2 кілограма
  • сіль, перець— За смаком
  • Цибуля— 1 штука
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • часник— 3 зубчики
  • Корінь імбиру— За смаком(1 столова ложка тертого кореня)
  • Яблучний оцет— 1/4 склянки
  • Червоне вино— 1 Склянка
  • Холодний чорний чай— 1 Склянка
  • петрушка сушена— 1 Чайна ложка(якщо свіжа, то 2 столові ложки)
  • Пластівці червоного перцю— 1 Чайна ложка
  • паприка копчена— 0,5 чайних ложки
  • Томатна паста— 100 грам
  • Klenovиy сироп або мед— 0,5 склянки
  • помідори— 400 грам
Свинячі реберця з гострим соусом - фото крок 1 1. часник, цибуля, петрушку і корінь імбиру подрібніть. Томати очистіть від шкірки і роздушіть трохи. Змішайте червоне вино, холодний чай, петрушку, паприка, пластівці червоного перцю, кленовий сироп, томатну пасту, томати, сіль. Доведіть до кипіння і варіть 1 час, потім остудіть. В окремій сковороді розігрійте оливкову олію і обсмажте цибулю з часником і імбиром, влийте оцет і випарити його майже повністю. Змішайте вміст каструлі та сковорідки, пробийте до однорідності в блендері.

Свинячі реберця з гострим соусом - фото крок 2 2. Вимийте м'ясо і натріть його сіллю, перцем. Потім дуже щедро змастіть соусом, залиште близько 0,5-1 склянки. По можливості маринують м'ясо не менше 1 годину, чим довше, тим краще. Викладіть ребра на деко і накрийте фольгою, запікайте в розігрітій до 140 градусів духовці 2 годину, потім переверніть і змастіть соусом, запікайте ще півгодини.

Свинячі реберця з гострим соусом - фото крок 3 3. Дістаньте м'ясо з духовки і залиште на 15 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі реберця з імбирним соусом

Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом

Якщо ви шукаєте нескладний і апетитний варіант, як приготувати свинячі реберця, з імбирним соусом і персиковим джемом обов'язково варто спробувати. впевнена, вам така ідея припаде до душі. опис приготування: Цей рецепт цікавий тим, що соус виходить дивно пікантним. поєднання імбиру, персика, ч...

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...

Свинячі реберця смажені з цибулею

Свинячі реберця смажені з цибулею

все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній се...

Свинячі реберця барбекю

Свинячі реберця барбекю

Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...