Рецепт Свинячі реберця з оливками

Рецепт Свинячі реберця з оливками
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Свинячі реберця з оливками - італійське традиційне блюдо, яке подарувала світові сонячна Тоскана. Реберця довго гасяться в томатному соусі з вином і травами, виходять м'якими і тануть у роті.

опис приготування:

Свинячі реберця з оливками, приготовані за цим рецептом, виходять ніжними і соковитими. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати чудове блюдо італійської кухні. Кислота томатів при такому тривалому томлінні настільки просочує м'ясо, що воно стає дуже м'яким і без праці "; сповзає" з кісток. Свіжий шавлія і розмарин при приготуванні можна замінити сушеними. На гарнір до цього блюда традиційно подають поленту, ну, і, звичайно ж, пасту в будь-яких її видах. Смачного!

  • Свинячі реберця— 1,5 кілограма
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • розмарин гілочкою— 1 штука
  • шавлія— 2 штуки
  • вино— 1 Склянка(червоне сухе)
  • Томатний сік— 1 Склянка
  • Томатний соус— 1 Склянка
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець— 1/4 чайних ложки
  • оливки— 100 грам(або маслини)
Свинячі реберця з оливками - фото крок 1 ребра помийте, обсушити і натріть сіллю і чорним перцем.

Свинячі реберця з оливками - фото крок 2 Розділіть реберця по кістки.

Свинячі реберця з оливками - фото крок 3 Обсмажте реберця на рослинній олії до золотистого кольору з обох сторін.

Свинячі реберця з оливками - фото крок 4 Коли реберця обсмажаться, викладіть їх на окремий посуд.

Свинячі реберця з оливками - фото крок 5 Цибулю і часник почистіть і наріжте дрібними кубиками. Обсмажте овочі в тому ж сотейнику, де смажилося м'ясо. Додайте розмарин і шавлія.

Свинячі реберця з оливками - фото крок 6 Додайте реберця і вино. Доведіть до кипіння і варіть кілька хвилин, поки алкоголь не випарується.

Свинячі реберця з оливками - фото крок 7 Потім додайте томатний сік, лавровий лист, томатний соус і томатну пасту. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і залиште нудитися на 3 годину.

Свинячі реберця з оливками - фото крок 8 для 10 хвилин до готовності поріжте оливки і додайте їх до м'яса. Все готово!

Подібні рецепти

Свинячі ребра в соусі з оливками

Какао для дітей

Свинячі реберця ми любимо і готуємо на грилі. А чи пробували ви зробити їх в каструлі? Підкажу один смачний рецепт, як приготувати свинячі ребра в соусі з оливками, так, як їх роблять в Італії. опис приготування: Для приготування можна використовувати домашній або покупний томатний соус. Ребер...

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...

Свинячі реберця смажені з цибулею

Свинячі реберця смажені з цибулею

все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній се...

Свинячі реберця барбекю

Свинячі реберця барбекю

Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...