Рецепт Свинячі ребра барбекю

хочете дізнатися, як приготувати свинячі ребра барбекю (соковиті і м'які) в домашніх умовах? Тоді ознайомтеся з цим рецептом. Він досить простий, але реберця виходять неймовірно смачними!
опис приготування:
Якщо у вашій духовці є режим гриля, то можна довести реберця до готовності прямо там. Але і без режиму гриль можна виставити максимальну температуру і запекти м'ясо протягом 15 хвилин.
Подавайте готові реберця з салатами зі свіжих овочів і лавашем!
- свинячі ребра— 1 кілограм
- цукор коричневий— 100 грам
- сіль— 1 Чайна ложка
- паприка мелена— 1 Ст. ложка
- сухий часник— 1 Ст. ложка
- Червоний гострий перець— 0,25 чайних ложки
- Соус барбекю— 200 мілілітрів




Подібні рецепти

Щука на мангалі
Любителям м'ясних страв апетитні смажені свинячі ребра сподобаються не тільки смаком, але і простотою і легкістю приготування. Свинячі ребра можуть подаватися з салатом або з будь-яким гарніром на ваш смак. опис приготування: смачно, ситно, просто і легко - так можна охарактеризувати це блюдо....

Свинячі ребра в медовій глазурі
Свинячі ребра за цим рецептом виходять не тільки дуже смачними, але і красивими: з пікантною і ароматною медовою глазур'ю. Ця страва підійде не тільки для щоденної трапези, але і для святкового столу! опис приготування: Для приготування цієї страви підійдуть не обов'язково свинячі, але і ялови...

Свинячі ребра в соусі з оливками
Свинячі реберця ми любимо і готуємо на грилі. А чи пробували ви зробити їх в каструлі? Підкажу один смачний рецепт, як приготувати свинячі ребра в соусі з оливками, так, як їх роблять в Італії. опис приготування: Для приготування можна використовувати домашній або покупний томатний соус. Ребер...

Свинячі ребра в мультиварці
Побалуйте свого чоловіка смачними, пікантними, соковитими свинячими реберцями. Адже немає більш "; чоловічого страви ";, та ще й з пивом! Дивіться і записуйте, як приготувати свинячі ребра в мультиварці! опис приготування: Свинячі реберця можна приготувати по-різному, але тушковані вони найсма...

Свинячі ребра в вині
Пропоную простий рецепт приготування реберець. Для маринаду використовуємо сухе червоне вино, часник і пряні трави. У такому маринаді реберця виходять м'якими, соковитими і ароматними. опис приготування: Для цієї страви вибирайте реберця з хорошою прошарком м'яса. Вино беріть сухе. Духовку я р...