Рецепт Свинячі ребра барбекю

Рецепт Свинячі ребра барбекю
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
хочете дізнатися, як приготувати свинячі ребра барбекю (соковиті і м'які) в домашніх умовах? Тоді ознайомтеся з цим рецептом. Він досить простий, але реберця виходять неймовірно смачними!

опис приготування:

Якщо у вашій духовці є режим гриля, то можна довести реберця до готовності прямо там. Але і без режиму гриль можна виставити максимальну температуру і запекти м'ясо протягом 15 хвилин.

Подавайте готові реберця з салатами зі свіжих овочів і лавашем!

  • свинячі ребра— 1 кілограм
  • цукор коричневий— 100 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • паприка мелена— 1 Ст. ложка
  • сухий часник— 1 Ст. ложка
  • Червоний гострий перець— 0,25 чайних ложки
  • Соус барбекю— 200 мілілітрів
Свинячі ребра барбекю - фото крок 1 Ребра промийте і очистіть їх плівок. змішайте сіль, паприку і гострий перець. Також додайте до сухих інгредієнтів сухий часник, перемішайте. Вийшла сумішшю добре натріть ребра.

Свинячі ребра барбекю - фото крок 2 Візьміть великі шматки фольги, загорніть в них ребра. Тепер потрібно поставити загорнуті ребра в духовку, розігріту до 150 градусів. Запікати ребра в фользі потрібно близько двох годин.

Свинячі ребра барбекю - фото крок 3 Після двох годин ребра акуратно дістаньте з духовки, розгорніть фольгу. Злийте з ребер сік, що утворився і поверніть їх в духовку, залишивши в розгорнутій фользі, ще на 10 хвилин.

Свинячі ребра барбекю - фото крок 4 Розігрійте гриль. Ребра дістаньте з духовки і злегка остудіть. Потім рясно змастити їх соусом барбекю. Уже можна обсмажувати ребра на грилі. З кожного боку обсмажуйте їх по 3-4 хвилини.

Подібні рецепти

Свинячі ребра смажені

Ребра, запечені з овочами

Любителям м'ясних страв апетитні смажені свинячі ребра сподобаються не тільки смаком, але і простотою і легкістю приготування. Свинячі ребра можуть подаватися з салатом або з будь-яким гарніром на ваш смак. опис приготування: смачно, ситно, просто і легко - так можна охарактеризувати це блюдо....

Свинячі ребра в медовій глазурі

Свинячі ребра в медовій глазурі

Свинячі ребра за цим рецептом виходять не тільки дуже смачними, але і красивими: з пікантною і ароматною медовою глазур'ю. Ця страва підійде не тільки для щоденної трапези, але і для святкового столу! опис приготування: Для приготування цієї страви підійдуть не обов'язково свинячі, але і ялови...

Свинячі ребра в соусі з оливками

Свинячі ребра в соусі з оливками

Свинячі реберця ми любимо і готуємо на грилі. А чи пробували ви зробити їх в каструлі? Підкажу один смачний рецепт, як приготувати свинячі ребра в соусі з оливками, так, як їх роблять в Італії. опис приготування: Для приготування можна використовувати домашній або покупний томатний соус. Ребер...

Свинячі ребра в мультиварці

Свинячі ребра в мультиварці

Побалуйте свого чоловіка смачними, пікантними, соковитими свинячими реберцями. Адже немає більш "; чоловічого страви ";, та ще й з пивом! Дивіться і записуйте, як приготувати свинячі ребра в мультиварці! опис приготування: Свинячі реберця можна приготувати по-різному, але тушковані вони найсма...

Свинячі ребра в вині

Свинячі ребра в вині

Пропоную простий рецепт приготування реберець. Для маринаду використовуємо сухе червоне вино, часник і пряні трави. У такому маринаді реберця виходять м'якими, соковитими і ароматними. опис приготування: Для цієї страви вибирайте реберця з хорошою прошарком м'яса. Вино беріть сухе. Духовку я р...