Рецепт Свинячі ребра смажені

Рецепт Свинячі ребра смажені
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Любителям м'ясних страв апетитні смажені свинячі ребра сподобаються не тільки смаком, але і простотою і легкістю приготування. Свинячі ребра можуть подаватися з салатом або з будь-яким гарніром на ваш смак.

опис приготування:

смачно, ситно, просто і легко - так можна охарактеризувати це блюдо. Найголовніше - це правильно вибрати ребра, адже якщо вам попадуться ребра старого тваринного, їх доведеться гасити. А все інше робиться дуже просто, ви переконаєтеся в цьому самі, приготувавши це смачна страва з допомогою цього простого рецепту. І ще одне: ребра слід подавати до столу прямо зі сковороди, готувати їх про запас не слід.

  • свинячі ребра— 700-800 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Соєвий соус— 30 мілілітрів
  • Мускатний горіх— 0,5 чайних ложки(мелений)
  • сіль— 2/3 чайних ложки
  • Чорний перець— 2 щіпки(мелений)
  • Рослинна олія— 4 Ст. ложки
Свинячі ребра смажені - фото крок 1 вимиємо ребра, наріжемо їх на частини і максимально обсушити паперовими серветками.

Свинячі ребра смажені - фото крок 2 Очищення Chesnok і цибулю. Наріжемо лук півкільцями (або на четвертинки кілець), а часник - тонкими пластинками.

Свинячі ребра смажені - фото крок 3 Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо ребра на великому вогні з усіх боків до красивої рум'яної скоринки.

Свинячі ребра смажені - фото крок 4 Зменшуємо вогонь до середнього, додаємо цибулю. Обсмажуємо до легкого золотистого кольору і додаємо часник. Смажимо ще хвилини 3-4.

Свинячі ребра смажені - фото крок 5 Додаємо всі спеції і соєвий соус. перемішуємо, зменшуємо вогонь. Накриваємо сковороду кришкою і готуємо ще хвилин 7-8.

Свинячі ребра смажені - фото крок 6 Подаємо смажені ребра до столу з будь-яким гарніром.

Подібні рецепти

Свинячі ребра барбекю

Овочевий друшляк

хочете дізнатися, як приготувати свинячі ребра барбекю (соковиті і м'які) в домашніх умовах? Тоді ознайомтеся з цим рецептом. Він досить простий, але реберця виходять неймовірно смачними! опис приготування: Якщо у вашій духовці є режим гриля, то можна довести реберця до готовності прямо там. А...

Свинячі ребра, тушковані з картоплею

Свинячі ребра, тушковані з картоплею

Серед безлічі різноманітних страв на основі свинини варто приділити особливу увагу свинячим ребрам з картоплею. Дуже виграшне страву як для святкового столу, так і для ситного обіду. опис приготування: Свинячі реберця люблять якщо не все, то, напевно, багато. І сьогодні я розповім, як приготув...

Свинячі ребра в соусі з оливками

Свинячі ребра в соусі з оливками

Свинячі реберця ми любимо і готуємо на грилі. А чи пробували ви зробити їх в каструлі? Підкажу один смачний рецепт, як приготувати свинячі ребра в соусі з оливками, так, як їх роблять в Італії. опис приготування: Для приготування можна використовувати домашній або покупний томатний соус. Ребер...

Свинячі ребра в духовці

Свинячі ребра в духовці

Сьогодні я пропоную дізнатися, як приготувати свинячі ребра в духовці, досить простий і смачний рецепт. реберця, замариновані в двох соусах і спеціях, виходять соковитими, м'якими і ароматними. опис приготування: Ребра свинячі в духовці - це відмінна альтернатива шашлику, коли немає можливості...

Свинячі ребра в медовій глазурі

Свинячі ребра в медовій глазурі

Свинячі ребра за цим рецептом виходять не тільки дуже смачними, але і красивими: з пікантною і ароматною медовою глазур'ю. Ця страва підійде не тільки для щоденної трапези, але і для святкового столу! опис приготування: Для приготування цієї страви підійдуть не обов'язково свинячі, але і ялови...