Рецепт Свинячі ребра смажені
Любителям м'ясних страв апетитні смажені свинячі ребра сподобаються не тільки смаком, але і простотою і легкістю приготування. Свинячі ребра можуть подаватися з салатом або з будь-яким гарніром на ваш смак.
опис приготування:
смачно, ситно, просто і легко - так можна охарактеризувати це блюдо. Найголовніше - це правильно вибрати ребра, адже якщо вам попадуться ребра старого тваринного, їх доведеться гасити. А все інше робиться дуже просто, ви переконаєтеся в цьому самі, приготувавши це смачна страва з допомогою цього простого рецепту. І ще одне: ребра слід подавати до столу прямо зі сковороди, готувати їх про запас не слід.
- свинячі ребра— 700-800 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2-3 зубчиків
- Соєвий соус— 30 мілілітрів
- Мускатний горіх— 0,5 чайних ложки(мелений)
- сіль— 2/3 чайних ложки
- Чорний перець— 2 щіпки(мелений)
- Рослинна олія— 4 Ст. ложки
Очищення Chesnok і цибулю. Наріжемо лук півкільцями (або на четвертинки кілець), а часник - тонкими пластинками.
Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо ребра на великому вогні з усіх боків до красивої рум'яної скоринки.
Зменшуємо вогонь до середнього, додаємо цибулю. Обсмажуємо до легкого золотистого кольору і додаємо часник. Смажимо ще хвилини 3-4.
Додаємо всі спеції і соєвий соус. перемішуємо, зменшуємо вогонь. Накриваємо сковороду кришкою і готуємо ще хвилин 7-8.
Подаємо смажені ребра до столу з будь-яким гарніром.
Подібні рецепти
Овочевий друшляк
хочете дізнатися, як приготувати свинячі ребра барбекю (соковиті і м'які) в домашніх умовах? Тоді ознайомтеся з цим рецептом. Він досить простий, але реберця виходять неймовірно смачними! опис приготування: Якщо у вашій духовці є режим гриля, то можна довести реберця до готовності прямо там. А...
Свинячі ребра, тушковані з картоплею
Серед безлічі різноманітних страв на основі свинини варто приділити особливу увагу свинячим ребрам з картоплею. Дуже виграшне страву як для святкового столу, так і для ситного обіду. опис приготування: Свинячі реберця люблять якщо не все, то, напевно, багато. І сьогодні я розповім, як приготув...
Свинячі ребра в соусі з оливками
Свинячі реберця ми любимо і готуємо на грилі. А чи пробували ви зробити їх в каструлі? Підкажу один смачний рецепт, як приготувати свинячі ребра в соусі з оливками, так, як їх роблять в Італії. опис приготування: Для приготування можна використовувати домашній або покупний томатний соус. Ребер...
Свинячі ребра в духовці
Сьогодні я пропоную дізнатися, як приготувати свинячі ребра в духовці, досить простий і смачний рецепт. реберця, замариновані в двох соусах і спеціях, виходять соковитими, м'якими і ароматними. опис приготування: Ребра свинячі в духовці - це відмінна альтернатива шашлику, коли немає можливості...
Свинячі ребра в медовій глазурі
Свинячі ребра за цим рецептом виходять не тільки дуже смачними, але і красивими: з пікантною і ароматною медовою глазур'ю. Ця страва підійде не тільки для щоденної трапези, але і для святкового столу! опис приготування: Для приготування цієї страви підійдуть не обов'язково свинячі, але і ялови...