Рецепт Свинячі ребра, тушковані з картоплею

Рецепт Свинячі ребра, тушковані з картоплею
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Серед безлічі різноманітних страв на основі свинини варто приділити особливу увагу свинячим ребрам з картоплею. Дуже виграшне страву як для святкового столу, так і для ситного обіду.

опис приготування:

Свинячі реберця люблять якщо не все, то, напевно, багато. І сьогодні я розповім, як приготувати свинячі ребра, тушковані з картоплею. А ви дивіться і запам'ятовуйте!

  • реберця свинячі— 1 кілограм
  • Картопля— 1 кілограм
  • Цибуля— 200 грам
  • морква— 200 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Масло рослинне— 4 Ст. ложки
  • вода— 150-250 мілілітрів
  • сіль— 2-2,5 чайних ложки
  • прянощі— За смаком
  • зелень— 1 пучок
свинячі ребра, тушковані з картоплею - фото крок 1 Свинячі ребра порубати, помийте, а при необхідності - поріжте.

свинячі ребра, тушковані з картоплею - фото крок 2 Очищену моркву наріжте кружальцями або дрібніше.

свинячі ребра, тушковані з картоплею - фото крок 3 Очищену цибулю наріжте тонкими півкільцями.

свинячі ребра, тушковані з картоплею - фото крок 4 Обсмажте реберця на сковороді на сильному вогні до утворення апетитною скоринки з двох сторін. Перекладіть їх в сотейник з товстим дном.

свинячі ребра, тушковані з картоплею - фото крок 5 Тепер обсмажте моркву з цибулею на середньому вогні.

свинячі ребра, тушковані з картоплею - фото крок 6 Додайте цибулю з морквою до реберцям, налийте трохи кип'яченої води, додайте сіль, тушкуйте під кришкою приблизно 20 хвилин.

свинячі ребра, тушковані з картоплею - фото крок 7 Картопля очистіть, наріжте невеликими шматочками і додайте до м'яса. Додайте спеції за смаком і тушкуйте все разом ще 20-25 хвилин.

свинячі ребра, тушковані з картоплею - фото крок 8 Додайте подрібнений часник, тушкуйте з картоплею ще 10 хвилин.

свинячі ребра, тушковані з картоплею - фото крок 9 Подавайте з дрібно посіченою свіжою зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі ребра барбекю

Ребра, запечені з овочами

хочете дізнатися, як приготувати свинячі ребра барбекю (соковиті і м'які) в домашніх умовах? Тоді ознайомтеся з цим рецептом. Він досить простий, але реберця виходять неймовірно смачними! опис приготування: Якщо у вашій духовці є режим гриля, то можна довести реберця до готовності прямо там. А...

Свинячі ребра в соусі з оливками

Свинячі ребра в соусі з оливками

Свинячі реберця ми любимо і готуємо на грилі. А чи пробували ви зробити їх в каструлі? Підкажу один смачний рецепт, як приготувати свинячі ребра в соусі з оливками, так, як їх роблять в Італії. опис приготування: Для приготування можна використовувати домашній або покупний томатний соус. Ребер...

Свинячі ребра смажені

Свинячі ребра смажені

Любителям м'ясних страв апетитні смажені свинячі ребра сподобаються не тільки смаком, але і простотою і легкістю приготування. Свинячі ребра можуть подаватися з салатом або з будь-яким гарніром на ваш смак. опис приготування: смачно, ситно, просто і легко - так можна охарактеризувати це блюдо....

Свинячі ребра в духовці

Свинячі ребра в духовці

Сьогодні я пропоную дізнатися, як приготувати свинячі ребра в духовці, досить простий і смачний рецепт. реберця, замариновані в двох соусах і спеціях, виходять соковитими, м'якими і ароматними. опис приготування: Ребра свинячі в духовці - це відмінна альтернатива шашлику, коли немає можливості...

Свинячі ребра в медовій глазурі

Свинячі ребра в медовій глазурі

Свинячі ребра за цим рецептом виходять не тільки дуже смачними, але і красивими: з пікантною і ароматною медовою глазур'ю. Ця страва підійде не тільки для щоденної трапези, але і для святкового столу! опис приготування: Для приготування цієї страви підійдуть не обов'язково свинячі, але і ялови...