Рецепт Свинячі ребра в духовці
Сьогодні я пропоную дізнатися, як приготувати свинячі ребра в духовці, досить простий і смачний рецепт. реберця, замариновані в двох соусах і спеціях, виходять соковитими, м'якими і ароматними.
опис приготування:
Ребра свинячі в духовці - це відмінна альтернатива шашлику, коли немає можливості потрапити на природу і посмажити м'ясо під відкритим небом. Я люблю пряні і гострі реберця і розповім, як приготувати їх в двох соусах: томатному і соусі "; Барбекю ";. Соуси можна зробити самому, а можна купити вже готові в магазині. Я використовую другий варіант, благо зараз їх можна купити майже скрізь. Реберця будуть маринуватися, тому м'ясо потрібно підготувати заздалегідь. На гарнір відмінно підійде запечений або смажену картоплю.
- ребра свинячі— 1,5 кілограма
- Томатний соус— 1/2 склянки
- Соус "Барбекю" — 1/2 склянки
- Коричневий цукор— 1/3 склянки
- Яблучний оцет— 1/2 склянки
- Червоний перець чилі— 1 штука
- часнику— 2 зубчики
- копчена паприка— 2 чайних ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
2 Покладіть в миску реберця, викладіть їх в маринад і гарненько перемішайте, щоб останній рівномірно розподілився. Далі потрібно накрити миску і поставити в холодильник маринуватися на 6 годин як мінімум, а краще на ніч.
3 Ребра розкладіть на деко і накрийте фольгою, відправте в розігріту до 160 градусів духовку. Через годину зніміть фольгу і збільшіть температуру до 200 градусів, залиште м'ясо в духовці ще на 30 хвилин, щоб реберця добре подрумянились.
Подібні рецепти
Омлет «Pulyar»
хочете дізнатися, як приготувати свинячі ребра барбекю (соковиті і м'які) в домашніх умовах? Тоді ознайомтеся з цим рецептом. Він досить простий, але реберця виходять неймовірно смачними! опис приготування: Якщо у вашій духовці є режим гриля, то можна довести реберця до готовності прямо там. А...
Свинячі ребра, тушковані з картоплею
Серед безлічі різноманітних страв на основі свинини варто приділити особливу увагу свинячим ребрам з картоплею. Дуже виграшне страву як для святкового столу, так і для ситного обіду. опис приготування: Свинячі реберця люблять якщо не все, то, напевно, багато. І сьогодні я розповім, як приготув...
Свинячі ребра в соусі з оливками
Свинячі реберця ми любимо і готуємо на грилі. А чи пробували ви зробити їх в каструлі? Підкажу один смачний рецепт, як приготувати свинячі ребра в соусі з оливками, так, як їх роблять в Італії. опис приготування: Для приготування можна використовувати домашній або покупний томатний соус. Ребер...
Свинячі ребра смажені
Любителям м'ясних страв апетитні смажені свинячі ребра сподобаються не тільки смаком, але і простотою і легкістю приготування. Свинячі ребра можуть подаватися з салатом або з будь-яким гарніром на ваш смак. опис приготування: смачно, ситно, просто і легко - так можна охарактеризувати це блюдо....
Свинячі ребра в медовій глазурі
Свинячі ребра за цим рецептом виходять не тільки дуже смачними, але і красивими: з пікантною і ароматною медовою глазур'ю. Ця страва підійде не тільки для щоденної трапези, але і для святкового столу! опис приготування: Для приготування цієї страви підійдуть не обов'язково свинячі, але і ялови...