Рецепт Свинячі ребра в духовці

Рецепт Свинячі ребра в духовці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Сьогодні я пропоную дізнатися, як приготувати свинячі ребра в духовці, досить простий і смачний рецепт. реберця, замариновані в двох соусах і спеціях, виходять соковитими, м'якими і ароматними.

опис приготування:

Ребра свинячі в духовці - це відмінна альтернатива шашлику, коли немає можливості потрапити на природу і посмажити м'ясо під відкритим небом. Я люблю пряні і гострі реберця і розповім, як приготувати їх в двох соусах: томатному і соусі "; Барбекю ";. Соуси можна зробити самому, а можна купити вже готові в магазині. Я використовую другий варіант, благо зараз їх можна купити майже скрізь. Реберця будуть маринуватися, тому м'ясо потрібно підготувати заздалегідь. На гарнір відмінно підійде запечений або смажену картоплю.

  • ребра свинячі— 1,5 кілограма
  • Томатний соус— 1/2 склянки
  • Соус "Барбекю"  — 1/2 склянки
  • Коричневий цукор— 1/3 склянки
  • Яблучний оцет— 1/2 склянки
  • Червоний перець чилі— 1 штука
  • часнику— 2 зубчики
  • копчена паприка— 2 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
1 Вимийте і висушіть реберця, натріть їх сіллю. Перець чилі дрібно поріжте, якщо не любите гостре, можна не додавати. У великій мисці з'єднайте соус "; Барбекю ";, томатний соус, оцет, цукор, часник і перець.

2 Покладіть в миску реберця, викладіть їх в маринад і гарненько перемішайте, щоб останній рівномірно розподілився. Далі потрібно накрити миску і поставити в холодильник маринуватися на 6 годин як мінімум, а краще на ніч.

3 Ребра розкладіть на деко і накрийте фольгою, відправте в розігріту до 160 градусів духовку. Через годину зніміть фольгу і збільшіть температуру до 200 градусів, залиште м'ясо в духовці ще на 30 хвилин, щоб реберця добре подрумянились.

Подібні рецепти

Свинячі ребра барбекю

Омлет «Pulyar»

хочете дізнатися, як приготувати свинячі ребра барбекю (соковиті і м'які) в домашніх умовах? Тоді ознайомтеся з цим рецептом. Він досить простий, але реберця виходять неймовірно смачними! опис приготування: Якщо у вашій духовці є режим гриля, то можна довести реберця до готовності прямо там. А...

Свинячі ребра, тушковані з картоплею

Свинячі ребра, тушковані з картоплею

Серед безлічі різноманітних страв на основі свинини варто приділити особливу увагу свинячим ребрам з картоплею. Дуже виграшне страву як для святкового столу, так і для ситного обіду. опис приготування: Свинячі реберця люблять якщо не все, то, напевно, багато. І сьогодні я розповім, як приготув...

Свинячі ребра в соусі з оливками

Свинячі ребра в соусі з оливками

Свинячі реберця ми любимо і готуємо на грилі. А чи пробували ви зробити їх в каструлі? Підкажу один смачний рецепт, як приготувати свинячі ребра в соусі з оливками, так, як їх роблять в Італії. опис приготування: Для приготування можна використовувати домашній або покупний томатний соус. Ребер...

Свинячі ребра смажені

Свинячі ребра смажені

Любителям м'ясних страв апетитні смажені свинячі ребра сподобаються не тільки смаком, але і простотою і легкістю приготування. Свинячі ребра можуть подаватися з салатом або з будь-яким гарніром на ваш смак. опис приготування: смачно, ситно, просто і легко - так можна охарактеризувати це блюдо....

Свинячі ребра в медовій глазурі

Свинячі ребра в медовій глазурі

Свинячі ребра за цим рецептом виходять не тільки дуже смачними, але і красивими: з пікантною і ароматною медовою глазур'ю. Ця страва підійде не тільки для щоденної трапези, але і для святкового столу! опис приготування: Для приготування цієї страви підійдуть не обов'язково свинячі, але і ялови...