Рецепт Свинячі ребра в соусі з оливками
Свинячі реберця ми любимо і готуємо на грилі. А чи пробували ви зробити їх в каструлі? Підкажу один смачний рецепт, як приготувати свинячі ребра в соусі з оливками, так, як їх роблять в Італії.
опис приготування:
Для приготування можна використовувати домашній або покупний томатний соус. Реберця варто подавати з картопляним гарніром або з кашею, можна зі свіжими або печеними овочами. Не забудьте видалити мембрану з заднього боку реберець, якщо її не видалили до вас при продажу.
- свинячі ребра— 1,3 кілограма
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- Цибуля— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- розмарин свіжий— 1 штука
- шавлія свіжий— 2 штуки
- Червоне вино— 3/4 склянки
- томати— 2-3 штук
- Томатний соус— 1 Склянка
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- Лавровий лист— 2 штуки
- сіль, мелений перець— За смаком
- чорні оливки— 0,5 склянки
2. Гострим ножем розрізати ребра на окремі частини.
3. У каструлі розігрійте олію, викладіть ребра, краще в один шар.
4. Обсмажте реберця з двох боків до золотистої скоринки.
5. Перекладіть м'ясо в тарілку і обсмажте інше.
6. Поверніть каструлю на вогонь, наріжте дрібно цибулю і викладіть його в каструлю, обсмажуйте 8-10 хвилин, додайте подрібнений часник, розмарин і шавлія, готуйте ще 1-2 хвилини.
7. Поверніть все ребра назад в каструлю.
8. Влийте червоне вино, доведіть до кипіння, варите 4-5 хвилин, щоб випарувався спирт.
9. Очистіть томати від шкірки і наріжте їх дрібно, викладіть в каструлю томати, томатний соус і томатну пасту. Додайте лавровий лист, сіль, перець за смаком. Після закипання тушкуйте все на слабкому вогні під закритою кришкою 3-3,5 годину.
10. Через необхідний час додайте нарізані оливки без кісточок, тушкуйте ще 3-4 хвилини.
11. Подавайте реберця гарячими, смачного!
Подібні рецепти
Суп з курячими фрикадельками
хочете дізнатися, як приготувати свинячі ребра барбекю (соковиті і м'які) в домашніх умовах? Тоді ознайомтеся з цим рецептом. Він досить простий, але реберця виходять неймовірно смачними! опис приготування: Якщо у вашій духовці є режим гриля, то можна довести реберця до готовності прямо там. А...
Свинячі ребра, тушковані з картоплею
Серед безлічі різноманітних страв на основі свинини варто приділити особливу увагу свинячим ребрам з картоплею. Дуже виграшне страву як для святкового столу, так і для ситного обіду. опис приготування: Свинячі реберця люблять якщо не все, то, напевно, багато. І сьогодні я розповім, як приготув...
Свинячі реберця з оливками
Свинячі реберця з оливками - італійське традиційне блюдо, яке подарувала світові сонячна Тоскана. Реберця довго гасяться в томатному соусі з вином і травами, виходять м'якими і тануть у роті. опис приготування: Свинячі реберця з оливками, приготовані за цим рецептом, виходять ніжними і соковит...
Свинячі ребра смажені
Любителям м'ясних страв апетитні смажені свинячі ребра сподобаються не тільки смаком, але і простотою і легкістю приготування. Свинячі ребра можуть подаватися з салатом або з будь-яким гарніром на ваш смак. опис приготування: смачно, ситно, просто і легко - так можна охарактеризувати це блюдо....
Свинячі ребра в духовці
Сьогодні я пропоную дізнатися, як приготувати свинячі ребра в духовці, досить простий і смачний рецепт. реберця, замариновані в двох соусах і спеціях, виходять соковитими, м'якими і ароматними. опис приготування: Ребра свинячі в духовці - це відмінна альтернатива шашлику, коли немає можливості...