Рецепт Свинячі ребра в вині

Рецепт Свинячі ребра в вині
Кількість порцій: 3 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пропоную простий рецепт приготування реберець. Для маринаду використовуємо сухе червоне вино, часник і пряні трави. У такому маринаді реберця виходять м'якими, соковитими і ароматними.

опис приготування:

Для цієї страви вибирайте реберця з хорошою прошарком м'яса. Вино беріть сухе. Духовку я раджу попередньо розігріти, так реберця приготуються швидше.

  • свинячі ребра— 700 грам
  • часник— 3 зубчики
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Вино червоне сухе— 100 мілілітрів
  • сіль— 1 щіпка
  • Чорний перець— 1  Щепоток
  • чебрець— 1 пучок
  • лист лавровий— 3 штуки
Свинячі ребра в вині - фото крок 1 підготуємо інгредієнти.

Свинячі ребра в вині - фото крок 2 Розрізаємо свинячі ребра на порційні шматки.

Свинячі ребра в вині - фото крок 3 готуємо маринад. У миску насипаємо сіль, мелений перець і додаємо пропущений через прес часник.

Свинячі ребра в вині - фото крок 4 Кладемо лавровий лист і чебрець.

Свинячі ребра в вині - фото крок 5 Наливаємо сухе вино.

Свинячі ребра в вині - фото крок 6 Реберця викладаємо в маринад. Все добре перемішуємо і залишаємо на годину.

Свинячі ребра в вині - фото крок 7 У посуд для запікання кладемо порізаний крупно цибулю.

Свинячі ребра в вині - фото крок 8 Зверху на цибулю викладаємо реберця і виливаємо маринад. Відправляємо в духовку, наприклад, в годину. Запікаємо при температурі 200 градусів, а як тільки на м'ясі з'явиться легка скоринка, знижуємо температуру до 180 і продовжуємо запікати до готовності.

Свинячі ребра в вині - фото крок 9 Реберця вийшли соковиті з рум'яною скоринкою. Подаємо гарячими, смачного!

Подібні рецепти

Свинячі ребра барбекю

Tartalettes на японській мові

хочете дізнатися, як приготувати свинячі ребра барбекю (соковиті і м'які) в домашніх умовах? Тоді ознайомтеся з цим рецептом. Він досить простий, але реберця виходять неймовірно смачними! опис приготування: Якщо у вашій духовці є режим гриля, то можна довести реберця до готовності прямо там. А...

Свинячі ребра, тушковані з картоплею

Свинячі ребра, тушковані з картоплею

Серед безлічі різноманітних страв на основі свинини варто приділити особливу увагу свинячим ребрам з картоплею. Дуже виграшне страву як для святкового столу, так і для ситного обіду. опис приготування: Свинячі реберця люблять якщо не все, то, напевно, багато. І сьогодні я розповім, як приготув...

Свинячі ребра в соусі з оливками

Свинячі ребра в соусі з оливками

Свинячі реберця ми любимо і готуємо на грилі. А чи пробували ви зробити їх в каструлі? Підкажу один смачний рецепт, як приготувати свинячі ребра в соусі з оливками, так, як їх роблять в Італії. опис приготування: Для приготування можна використовувати домашній або покупний томатний соус. Ребер...

Свинячі ребра смажені

Свинячі ребра смажені

Любителям м'ясних страв апетитні смажені свинячі ребра сподобаються не тільки смаком, але і простотою і легкістю приготування. Свинячі ребра можуть подаватися з салатом або з будь-яким гарніром на ваш смак. опис приготування: смачно, ситно, просто і легко - так можна охарактеризувати це блюдо....

Свинячі ребра в духовці

Свинячі ребра в духовці

Сьогодні я пропоную дізнатися, як приготувати свинячі ребра в духовці, досить простий і смачний рецепт. реберця, замариновані в двох соусах і спеціях, виходять соковитими, м'якими і ароматними. опис приготування: Ребра свинячі в духовці - це відмінна альтернатива шашлику, коли немає можливості...