Рецепт Свинячі стейки су-вид
Рецепт стейка за технологією су-вид гарантує відмінний ресторанний результат навіть на скромній кухні кухарі-новачка. Стейк з су-виду неймовірно ніжний, консистенція ідеальна.
опис приготування:
Таке раніше було тільки в дорогих ресторанах. А тепер доступно всім. Су-вид - метод приготування їжі, при якому м'ясо або овочі поміщаються в пластиковий пакет з відкачати повітря і готуються при порівняно низькою і контрольованій температурі в водяній бані. Після відварювання м'ясо обсмажується протягом трьох хвилин для отримання рум'яної скоринки. Ця страва ідеально підходить для святкового столу.
- свиняча вирізка— 1 кілограм
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— За смаком
- розмарин— 1 Ст. ложка
- чебрець сушений— 1 Ст. ложка
- Вершкове масло— 50 грам
2. Помістіть запечатані пакети зі свининою в воду на 5 хвилин.
3. Дістаньте стейки з пакетів, приправте м'ясо чебрецем, розмарином, сіллю і перцем. Налийте трохи рослинного масла.
4. Розтопити вершкове масло на сковороді.
5. Обсмажте стейки з кожного боку до золотисто-коричневої скоринки.
6. Готовий свинячі стейки для зручності нарізайте на скибочки перед подачею.
Подібні рецепти
Свинячі стейки з грибами і брюссельською капустою
Соски в тесті, котлети в тісті - це наша улюблена випічка ще з дитинства. Ви можете використовувати будь-які ковбаски або сосиски (саморобні, покупні). розповім, як приготувати свинячі ковбаски в тесті. опис приготування: Для цього рецепта використовую свинячі ковбаски в кишці, що самостійно о...
Свинячі котлети з гарбузовим паштетом
Свинячі котлети з гарбузовим паштетом - це дуже оригінальне блюдо, яке підійде і для святкового застілля, і для швидкого обіду в колі сім'ї. Котлета виходить незвичайною і дуже смачною. опис приготування: Ця страва я б ще назвала стейком з гарбузової начинкою, оскільки готується воно не з фарш...
Свинячі медальйони з апельсиновим соусом
Страви зі свинини завжди виходять дуже смачними і ситними. Саме тому вона зайняла гідне місце на столах у багатьох сім'ях. Пропоную спробувати ще один варіант приготування цього м'яса. опис приготування: Смачно і просто. Поріжте м'ясо невеликими шматками, поперчіть, сіль і obvalâjte в муках. ...
Свинячі медальйони з чорносливом
Свинячі медальйони з чорносливом — це не дуже складний, але дуже цікавий спосіб приготування свинини. Рецепт французької традиційної кухні. опис приготування: Якщо хочете приготувати зі свинини щось складніше котлет або гуляшу, то рекомендую приготувати свинячі медальйони з чорносливом. Блюдо ...
Свинячі медальйони з гарніром
Найбільше моєму улюбленому подобається свинина. Він любить її в будь-якому вигляді, але найкраще у вигляді апетитних і соковитих шматочків м'яса. Я підтримую його пристрасть, і тому знайшла нове блюдо. Знайомтеся! опис приготування: Тепер я і з вами поділюся тим, як приготувати свинячі медальй...