Рецепт Свинячі відбивні на грилі з цибулею
Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина.
опис приготування:
У цьому рецепті можна використовувати будь-який лук, не обов'язково червоний! І з травами теж можна поекспериментувати, мені в цьому рецепті дуже до душі розмарин!
- лимон— 2 штуки
- Червона цибуля— 2 штуки(середній)
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Гілочки свіжого розмарину— 1 штука
- свинячі відбивні— 2 штуки
- Сіль і мелений перець— — За смаком
2. Обсмажте на грилі.
3. Лук почистіть і наріжте товстими кружками.
4. Обсмажте на грилі і покладіть до лимонів.
5. Розмарин обсмажте в олії до появи аромату. Потім розмарин видаліть, маслом полийте лимони і цибулю.
6. м'ясо помийте, обсушити. Додати сіль, поперчіть.
7. Обваляйте в борошні.
8. Обсмажте з двох сторін до хрусткої скоринки і готовності м'яса.
9. Подавайте відбивні зі смаженою цибулею і лимонами. Смачного!
Подібні рецепти
Салат з цвітної капусти з зеленою квасолею
Рецепт приготування смажених на грилі свинячих відбивних з цибулею і гірчицею. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури, злегка змастити маслом грати. Перемішати цибулю з 2 чайними ложками олії. Викласти Лукнов грилі. смажити, перевертаючи один раз, від 6 до 8 хвилин. Загорну...
Свинячі відбивні з цибулею і пастернаком
Рецепт приготування свинячих відбивних з цибулею-шалот і пастернаком. опис приготування: У великій чавунній неглибокої сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити відбивні сіллю і меленим перцем. використовуючи щипці, тримати свинину за краї і обсмажувати приблизно 1 хвилину. Покла...
Свинячі відбивні з яблуками і цибулею-шалот
Рецепт приготування свинячих відбивних з яблуками, цибулею-шалот і білим вином. Вино в цьому рецепті ви можете замінити рівною кількістю яблучного сидру. опис приготування: розігріти духовку. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, готувати, помішуючи, до ко...
Свинячі відбивні у винному соусі з цибулею
Рецепт приготування свинячих відбивних у вині з цибулею. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. нагріти 3 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до золотисто-коричневого кольору, близько 25 хвилин. Тим часом приправити відбивні сіллю...
Свинячі відбивні під білим соусом
Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом. опис приготування: Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил...